hasan3472ty Üye Benim 20 bini gecti ama benim cihazdan 30 bini geçen var anlam veremedim. Skor Buda başka biri Sıralama
Benim 20 bini gecti ama benim cihazdan 30 bini geçen var anlam veremedim. Skor Buda başka biri Sıralama
PriZm Üye kaplan-85' Alıntı: Benim 20 bini gecti ama benim cihazdan 30 bini geçen var anlam veremedim. Skor Buda başka biri Sıralama Genişletmek için tıkla ... Hile o Note 2 asla 30K + göremez. Benim yapabildiğim maximum skor 257xx küsür birşeydi.
kaplan-85' Alıntı: Benim 20 bini gecti ama benim cihazdan 30 bini geçen var anlam veremedim. Skor Buda başka biri Sıralama Genişletmek için tıkla ... Hile o Note 2 asla 30K + göremez. Benim yapabildiğim maximum skor 257xx küsür birşeydi.
hasan3472ty Üye Bencede hile var xiomi mi 2 bile note2 yi geçmiş geçmemesi gerekir. Peki gm disko nasıl 38 bini bulmuş program çelişkili
Bencede hile var xiomi mi 2 bile note2 yi geçmiş geçmemesi gerekir. Peki gm disko nasıl 38 bini bulmuş program çelişkili
hasan3472ty Üye Prof İterol' Alıntı: lg g2 35.723 bin Genişletmek için tıkla ... Lg g2 35 bin normal snap 800 kullanıyor.
Prof İterol' Alıntı: lg g2 35.723 bin Genişletmek için tıkla ... Lg g2 35 bin normal snap 800 kullanıyor.
Prof İterol Üye kaplan-85' Alıntı: Lg g2 35 bin normal snap 800 kullanıyor. Genişletmek için tıkla ... anormal diyen oldumu ?
kaplan-85' Alıntı: Lg g2 35 bin normal snap 800 kullanıyor. Genişletmek için tıkla ... anormal diyen oldumu ?
UpOneTR Üye İlyas' Alıntı: allah bereket versin Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Zorlasam ne kadar çıkar acaba ???
İlyas' Alıntı: allah bereket versin Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Zorlasam ne kadar çıkar acaba ???
Invoke Üye İlyas' Alıntı: Zorlasam ne kadar çıkar acaba ??? Genişletmek için tıkla ... 10k'yı görürsün rahat. =P Yine de yeni rekorum olur kendileri
İlyas' Alıntı: Zorlasam ne kadar çıkar acaba ??? Genişletmek için tıkla ... 10k'yı görürsün rahat. =P Yine de yeni rekorum olur kendileri
UpOneTR Üye İlyas' Alıntı: Zorlasam ne kadar çıkar acaba ??? Genişletmek için tıkla ... 10K'ya adımadım miui v5 rom var
İlyas' Alıntı: Zorlasam ne kadar çıkar acaba ??? Genişletmek için tıkla ... 10K'ya adımadım miui v5 rom var
Invoke Üye İlyas' Alıntı: 10K'ya adımadım miui v5 rom var Genişletmek için tıkla ... Bir overclock yap, governor'ı performance yap. Cihazı kapat biraz bekle, tekrar aç. Çok sıcak olmayan bir ortamda test et
İlyas' Alıntı: 10K'ya adımadım miui v5 rom var Genişletmek için tıkla ... Bir overclock yap, governor'ı performance yap. Cihazı kapat biraz bekle, tekrar aç. Çok sıcak olmayan bir ortamda test et
UpOneTR Üye -qarapapaq-' Alıntı: Bir overclock yap, governor'ı performance yap. Cihazı kapat biraz bekle, tekrar aç. Çok sıcak olmayan bir ortamda test et Genişletmek için tıkla ... yok overclocksuz yapcam az kaldı
-qarapapaq-' Alıntı: Bir overclock yap, governor'ı performance yap. Cihazı kapat biraz bekle, tekrar aç. Çok sıcak olmayan bir ortamda test et Genişletmek için tıkla ... yok overclocksuz yapcam az kaldı