chncldg Üye bi ormanda üç arkadaş gidiyorlarmış biri kör biri sagır digeri araz.sagır ölür araz köre sagırın öldügünü nasıl anlatır. cevap ltf --------------- Ekleme --------------- bir kör bir sagır birde dilsiz var bunlar ormanda giderken sagır ölüyor bu sagırın öldügünü dilsiz köre nasıl anlatacak?? hadi kolay gelsin....
bi ormanda üç arkadaş gidiyorlarmış biri kör biri sagır digeri araz.sagır ölür araz köre sagırın öldügünü nasıl anlatır. cevap ltf --------------- Ekleme --------------- bir kör bir sagır birde dilsiz var bunlar ormanda giderken sagır ölüyor bu sagırın öldügünü dilsiz köre nasıl anlatacak?? hadi kolay gelsin....
Candy Üye sublieutenant' Alıntı: Geçen gün sokakta gidiyorum,karşıdan bi kadın ve bir erkek geliyor... -hayrola... dedim. -karı-koca nereye böyle? kız dedi ki, -biz karı-koca değiliz.. -Bu adamın anası,benim anamın kaynanası Not:Eski bir sorudur.... Genişletmek için tıkla ... Tabii ki baba - kız ... Adam dediği kızın babası
sublieutenant' Alıntı: Geçen gün sokakta gidiyorum,karşıdan bi kadın ve bir erkek geliyor... -hayrola... dedim. -karı-koca nereye böyle? kız dedi ki, -biz karı-koca değiliz.. -Bu adamın anası,benim anamın kaynanası Not:Eski bir sorudur.... Genişletmek için tıkla ... Tabii ki baba - kız ... Adam dediği kızın babası
eMReGnDz Üye Mezarın başında bir kız ağlıyor mezarda yatanın annesi kızın annesinin kaynanası olduğuna göre mezarda yatan kızın nesidir Genişletmek için tıkla ... 3 Seçenek war. 1- Mezarda yatan kız ise ağlayanın Halası 2- Mezarda yatan erkek ise ağlayanın Amcası ya da Babası
Mezarın başında bir kız ağlıyor mezarda yatanın annesi kızın annesinin kaynanası olduğuna göre mezarda yatan kızın nesidir Genişletmek için tıkla ... 3 Seçenek war. 1- Mezarda yatan kız ise ağlayanın Halası 2- Mezarda yatan erkek ise ağlayanın Amcası ya da Babası
nitroux Üye bence soru biraz eksik ama yinede cevap mezarda yatan kişinin çinsiyetine göre: bayan ise: halası erkek ise: amcası oluyor...
bence soru biraz eksik ama yinede cevap mezarda yatan kişinin çinsiyetine göre: bayan ise: halası erkek ise: amcası oluyor...