mhmtkrtp Üye Hadi bir verenleri anladık demişsin ya kusura bakma ama valla ben onları hala anlamadım.
mntsfth Kapalı Hesap Siz birde youtube yorumlarına bakın gülmekten ölürsünüz... Örnek bir tane: Müslümcüler ikiye ayrılır; müslümcü gayri müslümcü
Siz birde youtube yorumlarına bakın gülmekten ölürsünüz... Örnek bir tane: Müslümcüler ikiye ayrılır; müslümcü gayri müslümcü
DarkredBlue61 Üye mntsfth' Alıntı: Siz birde youtube yorumlarına bakın gülmekten ölürsünüz... Örnek bir tane: Müslümcüler ikiye ayrılır; müslümcü gayri müslümcü Genişletmek için tıkla ...
mntsfth' Alıntı: Siz birde youtube yorumlarına bakın gülmekten ölürsünüz... Örnek bir tane: Müslümcüler ikiye ayrılır; müslümcü gayri müslümcü Genişletmek için tıkla ...
key43 Üye ''Bu oyun çok çirkin pis ergenler iyrenç'' Aynen bunu yazanı gördüm nereye gidiyoruz böyle ya çocuklar sardı orayıda. Bir orası kalmıştı.
''Bu oyun çok çirkin pis ergenler iyrenç'' Aynen bunu yazanı gördüm nereye gidiyoruz böyle ya çocuklar sardı orayıda. Bir orası kalmıştı.