r0ket Üye Konu Sahibi velo00' Alıntı: ya kardeş racing thunder 2 nin ne zaman çıkacagı hakkında bir bilgin varmı Genişletmek için tıkla ... kardeşim bilmyorum ki polarbitin kendi resmi sitesinde de yazmıyo anca çıkacak deyip duruyo...
velo00' Alıntı: ya kardeş racing thunder 2 nin ne zaman çıkacagı hakkında bir bilgin varmı Genişletmek için tıkla ... kardeşim bilmyorum ki polarbitin kendi resmi sitesinde de yazmıyo anca çıkacak deyip duruyo...
r0ket Üye Konu Sahibi warhacker' Alıntı: ya bende v40 varya hacklerken tekrar navifirm ile kurmam mı gerekiyor? Genişletmek için tıkla ... hayır kardeşim sadece navifirmle jaf adlı program için gerekli olan kurulum dosyalaını indiriyosun gerisini jaf yapıyo v40 gitmez ne yaparsan yap... navifirmi bir kere kullanıyosun bitiyo...
warhacker' Alıntı: ya bende v40 varya hacklerken tekrar navifirm ile kurmam mı gerekiyor? Genişletmek için tıkla ... hayır kardeşim sadece navifirmle jaf adlı program için gerekli olan kurulum dosyalaını indiriyosun gerisini jaf yapıyo v40 gitmez ne yaparsan yap... navifirmi bir kere kullanıyosun bitiyo...
warhacker Üye böyle bir hata çıkıyor ne yapacam? go ya basıyorum hata veriyor deli oldum hack leyemedm oynayamıom bu oyunlar
böyle bir hata çıkıyor ne yapacam? go ya basıyorum hata veriyor deli oldum hack leyemedm oynayamıom bu oyunlar
r0ket Üye Konu Sahibi warhacker' Alıntı: böyle bir hata çıkıyor ne yapacam? go ya basıyorum hata veriyor deli oldum hack leyemedm oynayamıom bu oyunlar Genişletmek için tıkla ... kardeşim pkey emulatörü yani yukarda resmini verdiğin programa sağ takla özellikleri aç uyumluluk ayarını windows xp sp3 yap
warhacker' Alıntı: böyle bir hata çıkıyor ne yapacam? go ya basıyorum hata veriyor deli oldum hack leyemedm oynayamıom bu oyunlar Genişletmek için tıkla ... kardeşim pkey emulatörü yani yukarda resmini verdiğin programa sağ takla özellikleri aç uyumluluk ayarını windows xp sp3 yap
warhacker Üye Zaten dediğin gibi en başta hata verdiğinde denedim Ben yapamıyacam herhalde ne bu hata arkadaş ya bunun alternatifi varmı roket hocam? yani programın veya başka bir hack şekli?
Zaten dediğin gibi en başta hata verdiğinde denedim Ben yapamıyacam herhalde ne bu hata arkadaş ya bunun alternatifi varmı roket hocam? yani programın veya başka bir hack şekli?
r0ket Üye Konu Sahibi warhacker' Alıntı: Zaten dediğin gibi en başta hata verdiğinde denedim Ben yapamıyacam herhalde ne bu hata arkadaş ya bunun alternatifi varmı roket hocam? yani programın veya başka bir hack şekli? Genişletmek için tıkla ... phoenixle de yapabilirsin kardeşim unutmadan v40dı değilmi senin versiyon... yani demem o ki telefonun kodunu değiştirdin mi? phoenix tanımaz yoksa
warhacker' Alıntı: Zaten dediğin gibi en başta hata verdiğinde denedim Ben yapamıyacam herhalde ne bu hata arkadaş ya bunun alternatifi varmı roket hocam? yani programın veya başka bir hack şekli? Genişletmek için tıkla ... phoenixle de yapabilirsin kardeşim unutmadan v40dı değilmi senin versiyon... yani demem o ki telefonun kodunu değiştirdin mi? phoenix tanımaz yoksa
warhacker Üye r0ket' Alıntı: phoenixle de yapabilirsin kardeşim unutmadan v40dı değilmi senin versiyon... yani demem o ki telefonun kodunu değiştirdin mi? phoenix tanımaz yoksa Genişletmek için tıkla ... değiştirdim güncellemem için off ya bu program niye hata veriyor arkadaş
r0ket' Alıntı: phoenixle de yapabilirsin kardeşim unutmadan v40dı değilmi senin versiyon... yani demem o ki telefonun kodunu değiştirdin mi? phoenix tanımaz yoksa Genişletmek için tıkla ... değiştirdim güncellemem için off ya bu program niye hata veriyor arkadaş
r0ket Üye Konu Sahibi warhacker' Alıntı: değiştirdim güncellemem için off ya bu program niye hata veriyor arkadaş Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız --------------- Ekleme --------------- warhacker' Alıntı: değiştirdim güncellemem için off ya bu program niye hata veriyor arkadaş Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
warhacker' Alıntı: değiştirdim güncellemem için off ya bu program niye hata veriyor arkadaş Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız --------------- Ekleme --------------- warhacker' Alıntı: değiştirdim güncellemem için off ya bu program niye hata veriyor arkadaş Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
r0ket Üye Konu Sahibi warhacker' Alıntı: ya şu ilk konuda jaf odeon falan varya benim onudamı kurmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla ... kardeşim sen jafı kurmamışsın ayrıca jafla bitmiyo navifirmle indirdiğin dosyalar da lazım ya da saha doğrusu indirdin mi?
warhacker' Alıntı: ya şu ilk konuda jaf odeon falan varya benim onudamı kurmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla ... kardeşim sen jafı kurmamışsın ayrıca jafla bitmiyo navifirmle indirdiğin dosyalar da lazım ya da saha doğrusu indirdin mi?
warhacker Üye Tmm dün tugrul arkadasım vardı teamwiever ile halletti oyunları kurdum Not: Racing Thunder 2 ye baktım da o oyun delirtir milleti ancak bizim 5800 lar donmadan oynatırmı ora bence belli değil
Tmm dün tugrul arkadasım vardı teamwiever ile halletti oyunları kurdum Not: Racing Thunder 2 ye baktım da o oyun delirtir milleti ancak bizim 5800 lar donmadan oynatırmı ora bence belli değil
r0ket Üye Konu Sahibi warhacker' Alıntı: Tmm dün tugrul arkadasım vardı teamwiever ile halletti oyunları kurdum Not: Racing Thunder 2 ye baktım da o oyun delirtir milleti ancak bizim 5800 lar donmadan oynatırmı ora bence belli değil Genişletmek için tıkla ... oynatır kardeşim adamların kullandığı grafik motoru nasılsa hiç kasmıyo ayrıca mükemmel grafikler farklı bi tarzları var polarbitin
warhacker' Alıntı: Tmm dün tugrul arkadasım vardı teamwiever ile halletti oyunları kurdum Not: Racing Thunder 2 ye baktım da o oyun delirtir milleti ancak bizim 5800 lar donmadan oynatırmı ora bence belli değil Genişletmek için tıkla ... oynatır kardeşim adamların kullandığı grafik motoru nasılsa hiç kasmıyo ayrıca mükemmel grafikler farklı bi tarzları var polarbitin
mekanik Üye raging thunder II bekleniyo sanırım çoğu oyunu unutturacaktır... ilk görüntüleri youtube'a düştü...