cukuleaks
Üye
-
Konu Sahibi
-
Boş insan olmam için yaptığım videoları yapacak cesareti ve emeği göstermedikçe , sen bendende boş bi insansınboş insansın
Boş insan olmam için yaptığım videoları yapacak cesareti ve emeği göstermedikçe , sen bendende boş bi insansın
Boş insan olmam için yaptığım videoları yapacak cesareti ve emeği göstermedikçe , sen bendende boş bi insansın
O yazımda "BOŞ İNSAN" olacak neyim vardıki ? Hiç kimse bana serbest kıyafetin zararlı olduğunu söyleyemez. Aynı şekilde okul kıyafetininde kötü bişey olduğunu söyleyemez. Ben sadece serbest kıyafet kısmını savunuyorum ve "Fakir olanlar ne giyecek " olayını ABARTANLARa karşı çıkıyorum. Sorun neyse söyle. Gerçek hayatta beni görmeden yorum yapamazsın. Sen eğer beni 1 yazımdan tanıyabiliyorsan benim diyecek hiçbişeyim kalmaz.bunlara dayanarak demedim, yanlış anladıngeçen kıyafet serbestliği ile alakalı bi haber yazısında yazdıklarını okumuştum bu karara orda vardım şimdi de ispatlamış oldum
Saol kardeşim. Eğlencesine yaptığım belli zaten herkeste biliyor. Sanki bütün işim gücüm buymuş (!) gibi konuşuyor bazıları. Birde gelmiş bi konudaki yazımdan benim kişiliğimi çıkarıyor , nekadar komik
Özgüven ister bu ben seni destekliyorum kardeşim
O yazımda "BOŞ İNSAN" olacak neyim vardıki ? Hiç kimse bana serbest kıyafetin zararlı olduğunu söyleyemez. Aynı şekilde okul kıyafetininde kötü bişey olduğunu söyleyemez. Ben sadece serbest kıyafet kısmını savunuyorum ve "Fakir olanlar ne giyecek " olayını ABARTANLARa karşı çıkıyorum. Sorun neyse söyle. Gerçek hayatta beni görmeden yorum yapamazsın. Sen eğer beni 1 yazımdan tanıyabiliyorsan benim diyecek hiçbişeyim kalmaz.
- - - Eklendi - - -
Saol kardeşim. Eğlencesine yaptığım belli zaten herkeste biliyor. Sanki bütün işim gücüm buymuş (!) gibi konuşuyor bazıları. Birde gelmiş bi konudaki yazımdan benim kişiliğimi çıkarıyor , nekadar komik
O yazımda "BOŞ İNSAN" olacak neyim vardıki ? Hiç kimse bana serbest kıyafetin zararlı olduğunu söyleyemez. Aynı şekilde okul kıyafetininde kötü bişey olduğunu söyleyemez. Ben sadece serbest kıyafet kısmını savunuyorum ve "Fakir olanlar ne giyecek " olayını ABARTANLARa karşı çıkıyorum. Sorun neyse söyle. Gerçek hayatta beni görmeden yorum yapamazsın. Sen eğer beni 1 yazımdan tanıyabiliyorsan benim diyecek hiçbişeyim kalmaz.
- - - Eklendi - - -
insanları söyledikleri sözlerden ve yaptıkları davranışlardan tanıyabilirim, zor değil bunu Herkes yapabilirIlla oturup karşılıklı tavla atmamız gerekmiyor o konuya gelecek olursak, yazında serbestliği savunmaktan ziyade 12 yıl boyunca gururla giydiğim formaya 'amele' tarzı yakıştırma yapman da benim gözümde boş insan olduğunun kanıtı videolar da ispatı
insanları söyledikleri sözlerden ve yaptıkları davranışlardan tanıyabilirim, zor değil bunu Herkes yapabilirIlla oturup karşılıklı tavla atmamız gerekmiyor o konuya gelecek olursak, yazında serbestliği savunmaktan ziyade 12 yıl boyunca gururla giydiğim formaya 'amele' tarzı yakıştırma yapman da benim gözümde boş insan olduğunun kanıtı videolar da ispatı
Burası yeri değil istiyosanız yeni konu açın tartışalım.
dostum valla özür dilerim ta o günden içimde kalmış bana diyecek başka laf düşmez rahatsız etti isem kusura bakma
Özgüven ister bu ben seni destekliyorum kardeşim
Vallahi deİsmail orjinal bişey bul bende çekicem
Vallahi deCiddn çekecenmi
Adamsın sen ADAM ADAM !!!! HAYDİN GENÇLER AYAKLANIYORUZ , MAXİCEP VİDEO ÇEKENLER DERNEĞİ
Çekcem lan
Adamsın sen ADAM ADAM !!!! HAYDİN GENÇLER AYAKLANIYORUZ , MAXİCEP VİDEO ÇEKENLER DERNEĞİ
Düşünüyorum
Bul orjinal bişey çekcem özelden söyle fikrini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?