HacKLess ve Deneyleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gogis

Üye
boş insansın

gogis

Üye

Boş insan olmam için yaptığım videoları yapacak cesareti ve emeği göstermedikçe , sen bendende boş bi insansın

bunlara dayanarak demedim, yanlış anladın geçen kıyafet serbestliği ile alakalı bi haber yazısında yazdıklarını okumuştum bu karara orda vardım şimdi de ispatlamış oldum

Konu Sahibi
bunlara dayanarak demedim, yanlış anladın geçen kıyafet serbestliği ile alakalı bi haber yazısında yazdıklarını okumuştum bu karara orda vardım şimdi de ispatlamış oldum
O yazımda "BOŞ İNSAN" olacak neyim vardıki ? Hiç kimse bana serbest kıyafetin zararlı olduğunu söyleyemez. Aynı şekilde okul kıyafetininde kötü bişey olduğunu söyleyemez. Ben sadece serbest kıyafet kısmını savunuyorum ve "Fakir olanlar ne giyecek " olayını ABARTANLARa karşı çıkıyorum. Sorun neyse söyle. Gerçek hayatta beni görmeden yorum yapamazsın. Sen eğer beni 1 yazımdan tanıyabiliyorsan benim diyecek hiçbişeyim kalmaz.

- - - Eklendi - - -

Özgüven ister bu ben seni destekliyorum kardeşim
Saol kardeşim. Eğlencesine yaptığım belli zaten herkeste biliyor. Sanki bütün işim gücüm buymuş (!) gibi konuşuyor bazıları. Birde gelmiş bi konudaki yazımdan benim kişiliğimi çıkarıyor , nekadar komik

Ben geçen yıldan beri bu çocuğu görüyorum hala çözemedim 1 yorumda tanımak ilginç

- - - Eklendi - - -

3. Deneyi bardağı ters çevirip oturma diye okudum

gogis

Üye

insanları söyledikleri sözlerden ve yaptıkları davranışlardan tanıyabilirim, zor değil bunu Herkes yapabilir Illa oturup karşılıklı tavla atmamız gerekmiyor o konuya gelecek olursak, yazında serbestliği savunmaktan ziyade 12 yıl boyunca gururla giydiğim formaya 'amele' tarzı yakıştırma yapman da benim gözümde boş insan olduğunun kanıtı videolar da ispatı

Konu Sahibi

İnsanları konuşmasıyla tanıyabildiğini iddia ediyorsun ama benim okul kıyafetini AMELE kıyafeti olarak tanımlamamı yanlış anlıyorsun. ADAM AKILLI OKU öyle gel. Ben orda diyorumki bazıları böyle hissediyor . Bazıları giyiyior kafaya takmıyor her insan değişiktir. Şahsen bana öyle geliyor bir itirazın mı var yada bir anormallikmi var? gotik kıyafetler bana güzel gelebilir sana çirkin gelir , zevke bağlı

Burası yeri değil istiyosanız yeni konu açın tartışalım.

dostum valla özür dilerim ta o günden içimde kalmış bana diyecek başka laf düşmez rahatsız etti isem kusura bakma

Düşersede yeni konu açabilirsiniz bende istersen açarım sıkıntı olmaz ama burası yeri değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...