- Durum
-
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aklımda böyle birşey vardı açıkcası imzam çok kalabalık duruyordu biraz sana özenmiş gibi olacağım ama dur bende açayım
aklımda böyle birşey vardı açıkcası imzam çok kalabalık duruyordu biraz sana özenmiş gibi olacağım ama dur bende açayım
özenti
ama ben böyle yapmayacağım çünkü mesela bir konuda yardım ediyorum imzamda olduğunu söylüyorum ve imzam biraz kaba duruyor böylece daha çok içerik ekleyebilirim yalnız benimki biraz farklı olacak mod arkadaştan rica edeceğim burda açtığım konuyu kapattıracağım sadece tek benim mesajım olacak yararlı gördüğüm konuları ekleyip herhangi bir durumda yönlendireceğim
ama ben böyle yapmayacağım çünkü mesela bir konuda yardım ediyorum imzamda olduğunu söylüyorum ve imzam biraz kaba duruyor böylece daha çok içerik ekleyebilirim yalnız benimki biraz farklı olacak mod arkadaştan rica edeceğim burda açtığım konuyu kapattıracağım sadece tek benim mesajım olacak yararlı gördüğüm konuları ekleyip herhangi bir durumda yönlendireceğim
bende öyle yapacam
İsmail Ön Sözü Nerde Olmamış Üşenmedinmi Yaparken
İsmail Ön Sözü Nerde Olmamış Üşenmedinmi Yaparken
: Öyle bi üşendimki sorma abi ya yapması ciiden yordu beni. Dahada yapacaktım bukadar yapabildim...
Sanki Derste Bunalmışında Yapmışsın Gibi
Sanki Derste Bunalmışında Yapmışsın Gibi
Fark
Eyvah nasıl çıkacaz işin içinden
Eyvah nasıl çıkacaz işin içinden
hayat bazen böyledir
Hayat ! hayat ..... Hayat ? Hayat !!! HAYAT!!! Hayat ..... . Hay ........ Ha......
- Durum
-
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...