JKalen Üye S^3 içinde bölye bir konu bekliyorum senden kardeşim harikasın o kadar aydınlatıcı bir konu ki tebrik ederim seni ya harikasın
S^3 içinde bölye bir konu bekliyorum senden kardeşim harikasın o kadar aydınlatıcı bir konu ki tebrik ederim seni ya harikasın
ahmetbond Üye ya ben bu sürüklediğim dosyada sende ki gibi şeyle çıkmıyor boyuut en büyük olanaı sürükleyince çıkıyor fakat hata gibi bir şey çıkıyor.
ya ben bu sürüklediğim dosyada sende ki gibi şeyle çıkmıyor boyuut en büyük olanaı sürükleyince çıkıyor fakat hata gibi bir şey çıkıyor.
silentattack Üye ofw için belle navibar yaptım herşey tamam ancak bunlar eksik kaldı yardımcı olabilir misin metalci melek pc:
ofw için belle navibar yaptım herşey tamam ancak bunlar eksik kaldı yardımcı olabilir misin metalci melek pc:
silentattack Üye Metalci Melek' Alıntı: Uid viewer kullan Genişletmek için tıkla ... eyvallah şu sorunları da halledersem ofw için navibarı paylaşcam
Metalci Melek' Alıntı: Uid viewer kullan Genişletmek için tıkla ... eyvallah şu sorunları da halledersem ofw için navibarı paylaşcam
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi Benden kaynaklı bi sorun değil site taşınınca benim siteye yüklediğim dosyalarda gitti
emre4649 Üye Metalci Melek' Alıntı: Benden kaynaklı bi sorun değil site taşınınca benim siteye yüklediğim dosyalarda gitti Genişletmek için tıkla ... Tekrardan yapamazmısn çünki cfw dosyların çok hoşma gitmşti
Metalci Melek' Alıntı: Benden kaynaklı bi sorun değil site taşınınca benim siteye yüklediğim dosyalarda gitti Genişletmek için tıkla ... Tekrardan yapamazmısn çünki cfw dosyların çok hoşma gitmşti
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi Valla elimde değiller artık symbian kullanmıyorum kusura bakma sitenin yöneticileriyle konuş onlar geri getirebilir
Valla elimde değiller artık symbian kullanmıyorum kusura bakma sitenin yöneticileriyle konuş onlar geri getirebilir