hack sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
hack sorunu
arkadaşlar telefonumu hacklıayacağım ama c/sys/bin konumunu bulup dosyaları atamıyorum

asigsasi

Üye
telefon modelin ve sürümü ne yaz

X-plore programını açıp aşağıdaki adımları takip ederek son fotoğraftaki işaretli gördüğünüz yerlerin işaretli olduğuna bakınız işaretli değilse işaretleyiniz sonrasında C/sys/bin klasörünü görebilirsiniz, sorun olursa burdan yardımcı oluruz

1-
2-
3-

o konumu bulman için öncelikle hack konusundaki adımları sırasıyla yapman gerekli ve rompacter yamalarını aktif yaptıktan sonra işlemi gerçekleştirebilirsin

o konumu bulman için öncelikle hack konusundaki adımları sırasıyla yapman gerekli ve rompacter yamalarını aktif yaptıktan sonra işlemi gerçekleştirebilirsin

+1 yaren_dede'ye katılıyorum benim gösteriklerimi uyguladıktan sonra C/sys/bin vb klasörler açılır ama içerikleri göremezsiniz

Tepkiler: yaren_dede
bu kullandıgın program tr nereden bulurum kafayıyiyecem beaa bir türlü hack leyemedim nokıa e71 telefonumu yardımcı olurmusunuzz

Buyur kardeh fotoğraflardaki adımları takip edersen X-plore'yi türkçe yapabilirsin

1-
2-
3-

Tepkiler: Kayahan14

Pringles

Üye
safemanager kullan onunla tek tek at hack konularında e ye kur sonra pc ye depoloma moddan bağla e resource apps içine tr dosyaları atman gerekecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...