Hack hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Hack hakkında
Sabah telefonu hackleyeyim dedim yanlış yapmışız olmadı tabii şimdide hacklemek için uğralıyorum ama o rompatch felan dalgalarının içi boş gözüküyor nokia suitten son yazılımı tekrar kurdum eskiye döer diye fakat dönmedi flash atsam uygulamalar gidecek nasıl hackleyebilirim telefoun nokia c7

CABBAR

Üye
C7 için cfw'ler var onlardan birisini yükle hackle uğraşma. Hack zor geliyor bana 5 dakikada cfw yüklüyorum

asigsasi

Üye
bana da flash zor geliyor

Tepkiler: CABBAR
    Konu Sahibi
ya tamamda patron usta kafayı yedim o rompatcher kurunca bos oluyor ici hacklemeyi biliyorum sabah yanlis bisey yaptim ne yaparsam yapayim bos ici flash aticam sonunda uygulamalar neysede uzun zamandır bitirmeye calistıgım oyunlar gidecek

Nokia suite'den yazılımı yüklediysen bir nevi flash atmış oluyorsun. Dönmemesi imkansız

asigsasi

Üye
xplore ile c de pacthes klasörü varmı ve içinde ne var

Konu Sahibi
xplore ile c de pacthes klasoru varda açılmıyor ayrıca sys bin klasörü açılmıyor rompatches kurunca icinde 2 şeyi aktif ediyoruzya programi kurup açınca onunda içi bos

- - - Eklendi - - -

C7 için cfw'ler var onlardan birisini yükle hackle uğraşma. Hack zor geliyor bana 5 dakikada cfw yüklüyorum

cfw derken ben unsigned olan orj fotoğraf düzenleyici yi kurmak için hackleyecektim

asigsasi

Üye
hack işlemini baştan yapmayı dene

Konu Sahibi
tamamdir hallettim teşekkürler yardımlar için

Konu Sahibi
rompatcher açınca ici bostuya c de ki patched klasörüne o dosyayı atınca sadece rompatcherde o göründü onu isaretleyip res atınca oldu simdi tekrardan nasil hacksiz hale getirebilirim foto düzenleyiciyi kurdum ?

asigsasi

Üye
hack yamalarını kapat hem niye hack siz kullanıyorsun her zaman lazım olur

Konu Sahibi
hack yamalarını kapat hem niye hack siz kullanıyorsun her zaman lazım olur

öylede bana lazım olmaz ya hack yamalarını kapat derken rompatcher deki işareti kaldırıp silsem uygulamayı yeterli olur mu

asigsasi

Üye
silme rompachter den yamaların üzerine tıkla mavi olsun ve remove from auto de tamamdır

asigsasi

Üye
2 dakika rahat duramadın dimi

Konu Sahibi
haha malesef neyse kurup tiki kaldırdım simdi unsigned dosya indirdim umarım sertifika hatası verirde rahatlarım

- - - Eklendi - - -

tamamdir hallettim yardımların için çok sağol eğer sizede birşey gerekirse çekinmeden özelden bi mesaj atmanız yeterli

asigsasi

Üye
ilk defa unsigned dosya yüklemek için uğraşan biri olarak tarihe geçeceksin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...