Hack,flash

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Hack,flash
Beyler şu cfw,fw,flash terimlerini açıklar mınız rica etsem ? Mesela flashın hackden ne farkı var? Son olarak da telefonumu hacklemek istiyorum gerekli anlatımın konu linkini verirseniz sevinirim.

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Güzel kardeşim cfw custom firmware demek yani belle nin annanın içine kendi modlarını widgetlarını olmasını istediğin ve istemediğin şeyleri seçip flashlaman demek.. Flash da format gibi düşün telefona yazılımı yüklüyorsun tüm telefonu temizliyor.. Hack cihaza unsigned dosya yüklemene yarıyor pcde oyunları cracklemek gibi birşey. Fw de orjinal yazılım.. Link mobil olduğumdan bulmam zor olur s3 sistem modifikasyonda bulursun kardeşim.

Tepkiler: iatis ve groupertekin
    Konu Sahibi

Çok sağol kardeşim.

doctorrr

Üye
ha eğer cfw atmak istiyosan nsekiz e pm at teamviewer dan sana yardımcı olur

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
vay benim abim gelmiş,çok yoğun çalışıyorsun be abi üzülüyorum sana

Konu Sahibi
Beyler installserver.exe dosyasını X-plore yardımı ile bin klasörüne nasıl atacağım acil yardım

arkadaş eğer hala çözümü bulamadı isen. Rompatcher yüklemen gerek ve oradaki iki seçeneği aktif yaptıktan sonra dediğin dosyayı bin klasörUNE taşıyabilirsin.

Konu Sahibi
arkadaş eğer hala çözümü bulamadı isen. Rompatcher yüklemen gerek ve oradaki iki seçeneği aktif yaptıktan sonra dediğin dosyayı bin klasörUNE taşıyabilirsin.

Tamam onu yükledikten sonra diğerini nasıl taşıyacağım ? Yardım beyler

x plore uygulamasını kullanıp taşıyacaksin dosyayı. Aslında gerekli açıklamalar sitede mevcut biraz kurcalasan desm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...