nahsen27 Üye hocam ben çevireyim string.xml i sen geliştiriciye yollasan ben bilmiyorum nasıl iletişime geçeceğimi
hocam ben çevireyim string.xml i sen geliştiriciye yollasan ben bilmiyorum nasıl iletişime geçeceğimi
Buğra Admin Konu Sahibi nahsen27' Alıntı: hocam ben çevireyim string.xml i sen geliştiriciye yollasan ben bilmiyorum nasıl iletişime geçeceğimi Genişletmek için tıkla ... Google play linkine girin asagida solda gelistiriciye mail at gibi bir sey olacak orda mail adresi yaziyor ordan iletisime gecebilirsiniz
nahsen27' Alıntı: hocam ben çevireyim string.xml i sen geliştiriciye yollasan ben bilmiyorum nasıl iletişime geçeceğimi Genişletmek için tıkla ... Google play linkine girin asagida solda gelistiriciye mail at gibi bir sey olacak orda mail adresi yaziyor ordan iletisime gecebilirsiniz
nahsen27 Üye hocam yapayım dedimde baya çok 500 satır var çevirsem bile baya zaman alcak neyse başalayalım yinede
muzo72 Üye Mrb beyler bu flash olayini nereden aktif hale getireceğiz Adop flash pkayer yüklü yani browserden nereden aktif oluyor
Mrb beyler bu flash olayini nereden aktif hale getireceğiz Adop flash pkayer yüklü yani browserden nereden aktif oluyor
Buğra Admin Konu Sahibi muzo72' Alıntı: Mrb beyler bu flash olayini nereden aktif hale getireceğiz Adop flash pkayer yüklü yani browserden nereden aktif oluyor Genişletmek için tıkla ... Ayarlara girin content girin ilk secenegi aktif yapin
muzo72' Alıntı: Mrb beyler bu flash olayini nereden aktif hale getireceğiz Adop flash pkayer yüklü yani browserden nereden aktif oluyor Genişletmek için tıkla ... Ayarlara girin content girin ilk secenegi aktif yapin