Astrosman
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sizin sayenizde haber köşemiz canlı duruyor.. Sizin sayenizde haberleri anlık,saat başı ve akşam haberleri oluyoruz.. Elleriniz dert, yüreğiniz sıkıntı görmesin.. Klavyenize, parmak uçlarınıza zarar gelmesin.. Gönülden tesekkurlerimi sunarım...
Sizin sayenizde haber köşemiz canlı duruyor.. Sizin sayenizde haberleri anlık,saat başı ve akşam haberleri oluyoruz.. Elleriniz dert, yüreğiniz sıkıntı görmesin.. Klavyenize, parmak uçlarınıza zarar gelmesin.. Gönülden tesekkurlerimi sunarım...
Cân-ı gönülden Teşekkür ediyorum
yakında cnn internatıonal de anchorman olarak göreve başlarlar
Valla haydarın konuları sürekli okuyorum maxide zaman geçirdigim sürede yurttan dünayadan da haberdar olmus oluyorum.
eyvallah osman'ım çok sağol teşekkürler
---------- Eklendi @ 19:58:01 ---------- Yazıldı @ 19:54:33 ----------
sağol hideyet abi haberleri güncel tuttuğun için bende sana canı gönülden teşekkür ederim
---------- Eklendi @ 19:59:34 ---------- Yazıldı @ 19:58:01 ----------
sen ne diyosun engin biraz önce bbc'den teklif aldım
Siz olmasanız biz ne yapardık ?
Cân-ı gönülden Teşekkür ediyorum
yakında cnn internatıonal de anchorman olarak göreve başlarlar
eyvallah osman'ım çok sağol teşekkürler
---------- Eklendi @ 19:58:01 ---------- Yazıldı @ 19:54:33 ----------
sağol hideyet abi haberleri güncel tuttuğun için bende sana canı gönülden teşekkür ederim
---------- Eklendi @ 19:59:34 ---------- Yazıldı @ 19:58:01 ----------
sen ne diyosun engin biraz önce bbc'den teklif aldım
Valla haydarın konuları sürekli okuyorum maxide zaman geçirdigim sürede yurttan dünayadan da haberdar olmus oluyorum.
bende burdan beni bu bölüme yönlendiren spy ghost kardeşime çok teşekkürler ediyorum
[/B]
Siz olmasanız biz ne yapardık ?
ooo maşallah
38 ya sen
Ciddi 38 mi engin abi diğer mesajlarda engin diyordum kusura bakma engin abi mobil de yaş görünmüyo da
ayıp ettik yaw şimdi.
Valla bilmiyordum mobilden görünmüyo osman'ım
He osmanım opera mini kullanıyorum ara sıra pcye geçiyorum ama hiç dikkat etmedim engin abinin profiline. Nerdesin engin abi kızdın mi yav
Ciddi 38 mi engin abi diğer mesajlarda engin diyordum kusura bakma engin abi mobil de yaş görünmüyo da
ayıp ettik yaw şimdi.
yok be kardeşım ne ayıbı ha abi demişsin ha engin saygısızlık olarak algılama kardeşim
---------- Eklendi @ 21:14:05 ---------- Yazıldı @ 21:06:37 ----------
ne ayıbı osman kardeşım böyle şeylere takılıp kalmam ben içinden geldiği gibi davran sorun degil.profılde görünmeme olayına gelınce ilk başta yanlış yazmıştım sonra değıştırmek ıstedıgımde yönetimden onay beklemek zorundaydım.birdaha da pcye girip değiştirme fırsatım olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?