Necmati Üye ozaman inşallah sende gidersin oraya kardeşim sağolasın Genişletmek için tıkla ... eyvallah Abim İnşallah.. yolun açık olsun
ozaman inşallah sende gidersin oraya kardeşim sağolasın Genişletmek için tıkla ... eyvallah Abim İnşallah.. yolun açık olsun
zaza Üye !!Burak!!' Alıntı: halit abi hayırlı teskereler. --------------- Ekleme --------------- benim oraya çıkarsa söz gelcem Genişletmek için tıkla ... hele çıksın erkeksen gelme
!!Burak!!' Alıntı: halit abi hayırlı teskereler. --------------- Ekleme --------------- benim oraya çıkarsa söz gelcem Genişletmek için tıkla ... hele çıksın erkeksen gelme
canturgay Üye hayırlı tezkereler kardeş geçen yıl bugün ben de birliğime teslim olarak yola çıkmıştım.
lovestar Üye DiaBLoS™;3004117' Alıntı: Vay be Mesut um sende bitirdin askerliği he ... Askere gidiyorum dediğin günü çok iyi hatırlıyorum . Maşallah diyelim de nazar değmesin .Günler olağanüstü hızlı geçiyor . Hayırlısıyla gel kardeşim . Batarsa 230 .. Rahatla . Genişletmek için tıkla ... o ne kardeşim adamı öldürdün...alt devre daha şafağın çoooooookk 1 sabit hatay diyorum he halit ben 20 gün falan takıyom sana senin de şafağın çoook...iyi bakın kendinize
DiaBLoS™;3004117' Alıntı: Vay be Mesut um sende bitirdin askerliği he ... Askere gidiyorum dediğin günü çok iyi hatırlıyorum . Maşallah diyelim de nazar değmesin .Günler olağanüstü hızlı geçiyor . Hayırlısıyla gel kardeşim . Batarsa 230 .. Rahatla . Genişletmek için tıkla ... o ne kardeşim adamı öldürdün...alt devre daha şafağın çoooooookk 1 sabit hatay diyorum he halit ben 20 gün falan takıyom sana senin de şafağın çoook...iyi bakın kendinize
Burak Üye Peri Kızı' Alıntı: Maxicep komple askere gidiyor. Acaba kızlara askerlik varmı? Genişletmek için tıkla ... neden olmasın ? kadın subaylarda var.
Peri Kızı' Alıntı: Maxicep komple askere gidiyor. Acaba kızlara askerlik varmı? Genişletmek için tıkla ... neden olmasın ? kadın subaylarda var.
Necmati Üye !!Burak!!' Alıntı: ben gitcektimde almadılar kuleli'ye. Genişletmek için tıkla ... neden kanka
Burak Üye Necmati™;3029893' Alıntı: neden kanka Genişletmek için tıkla ... anlatırım kanka sonra
zaza Üye !!Burak!!' Alıntı: ben gitcektimde almadılar kuleli'ye. Genişletmek için tıkla ... sen kaç yaşındasınki benim gibi önünde engel olan bir müdürde yok gideydin
!!Burak!!' Alıntı: ben gitcektimde almadılar kuleli'ye. Genişletmek için tıkla ... sen kaç yaşındasınki benim gibi önünde engel olan bir müdürde yok gideydin
Necmati Üye yurisa' Alıntı: sen kaç yaşındasınki benim gibi önünde engel olan bir müdürde yok gideydin Genişletmek için tıkla ... ben sadece gülerim sana pabucumun müdürü
yurisa' Alıntı: sen kaç yaşındasınki benim gibi önünde engel olan bir müdürde yok gideydin Genişletmek için tıkla ... ben sadece gülerim sana pabucumun müdürü