zaza Üye Necmati™;3032745' Alıntı: ben sadece gülerim sana pabucumun müdürü Genişletmek için tıkla ... o pabucunun müdürü öyle kararlar alıyo ki ne sen sor ne ben söyliyim
Necmati™;3032745' Alıntı: ben sadece gülerim sana pabucumun müdürü Genişletmek için tıkla ... o pabucunun müdürü öyle kararlar alıyo ki ne sen sor ne ben söyliyim
Necmati Üye yurisa' Alıntı: o pabucunun müdürü öyle kararlar alıyo ki ne sen sor ne ben söyliyim Genişletmek için tıkla ...
yurisa' Alıntı: o pabucunun müdürü öyle kararlar alıyo ki ne sen sor ne ben söyliyim Genişletmek için tıkla ...
zaza Üye Necmati™;3032961' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... birgün hem o müdürden hem senden kurtulucam
Necmati™;3032961' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... birgün hem o müdürden hem senden kurtulucam
Necmati Üye yurisa' Alıntı: birgün hem o müdürden hem senden kurtulucam Genişletmek için tıkla ... sanki çok meraklıyımda sana
yurisa' Alıntı: birgün hem o müdürden hem senden kurtulucam Genişletmek için tıkla ... sanki çok meraklıyımda sana
zaza Üye Necmati™;3033006' Alıntı: sanki çok meraklıyımda sana Genişletmek için tıkla ... ben seni ortadan kaldırmayı ima ettim
Necmati™;3033006' Alıntı: sanki çok meraklıyımda sana Genişletmek için tıkla ... ben seni ortadan kaldırmayı ima ettim
Necmati Üye yurisa' Alıntı: ben seni ortadan kaldırmayı ima ettim Genişletmek için tıkla ... anladım bende konuyu değiştirdim neden dersen o iş asla olamazda o yüzden
yurisa' Alıntı: ben seni ortadan kaldırmayı ima ettim Genişletmek için tıkla ... anladım bende konuyu değiştirdim neden dersen o iş asla olamazda o yüzden
zaza Üye Necmati™;3033591' Alıntı: anladım bende konuyu değiştirdim neden dersen o iş asla olamazda o yüzden Genişletmek için tıkla ... bütün kurbanlarım nedense hep olmaz dedi ama sonunda hepsinin gittiği yerler aynı idi
Necmati™;3033591' Alıntı: anladım bende konuyu değiştirdim neden dersen o iş asla olamazda o yüzden Genişletmek için tıkla ... bütün kurbanlarım nedense hep olmaz dedi ama sonunda hepsinin gittiği yerler aynı idi
Necmati Üye yurisa' Alıntı: bütün kurbanlarım nedense hep olmaz dedi ama sonunda hepsinin gittiği yerler aynı idi Genişletmek için tıkla ... nereye gittiler sen biliyon demekki iyi öğren ziyarete gitcen
yurisa' Alıntı: bütün kurbanlarım nedense hep olmaz dedi ama sonunda hepsinin gittiği yerler aynı idi Genişletmek için tıkla ... nereye gittiler sen biliyon demekki iyi öğren ziyarete gitcen
zaza Üye Necmati™;3034979' Alıntı: nereye gittiler sen biliyon demekki iyi öğren ziyarete gitcen Genişletmek için tıkla ... ben ziyarete gitsem bile seni orada temelli bırakırım
Necmati™;3034979' Alıntı: nereye gittiler sen biliyon demekki iyi öğren ziyarete gitcen Genişletmek için tıkla ... ben ziyarete gitsem bile seni orada temelli bırakırım
minoo Üye Arkadaşlar,az önce Halit ile msnde konuştum.çok kalamadı ama.hepinize selam söylememi istedi.iyiymiş.
Arkadaşlar,az önce Halit ile msnde konuştum.çok kalamadı ama.hepinize selam söylememi istedi.iyiymiş.
Burak Üye aleykümselam ankesörlü yokmu orda numarasını versinde bir arıyayım. (ankesörlü aranmaz demeyin aranıyor numarasını bildikten sonra)
aleykümselam ankesörlü yokmu orda numarasını versinde bir arıyayım. (ankesörlü aranmaz demeyin aranıyor numarasını bildikten sonra)