Perfect! Üye varmı böyle yer ya --------------- Ekleme --------------- burayı biliyorum bi foto çekeyim dedim denizden odun geldi süper manzara hem fotograf makinemde bozuldu orda havası yaramıyo
varmı böyle yer ya --------------- Ekleme --------------- burayı biliyorum bi foto çekeyim dedim denizden odun geldi süper manzara hem fotograf makinemde bozuldu orda havası yaramıyo
PhyscoDevil Üye minoo' Alıntı: 10 numara uçurum Genişletmek için tıkla ... altta bi gizli gecit kapısı var oranın önündede kalp isareti varbirinin ismi vardi hatırlayamadim. afyon insani iste gördüğü her yeri boyuyor.bizim okul tuvaletin kapısını görseniz tuvalet kapısı beyazlıktan siyaha dönmüs !!Burak!!' Alıntı: resimdeki tarihi yerin isimi nedir ? Genişletmek için tıkla ... Afyon kalesi
minoo' Alıntı: 10 numara uçurum Genişletmek için tıkla ... altta bi gizli gecit kapısı var oranın önündede kalp isareti varbirinin ismi vardi hatırlayamadim. afyon insani iste gördüğü her yeri boyuyor.bizim okul tuvaletin kapısını görseniz tuvalet kapısı beyazlıktan siyaha dönmüs !!Burak!!' Alıntı: resimdeki tarihi yerin isimi nedir ? Genişletmek için tıkla ... Afyon kalesi
PhyscoDevil Üye greenmile' Alıntı: en güzel ev doğal olandır Genişletmek için tıkla ... abi cok meraklısın sende ya buralara
greenmile' Alıntı: en güzel ev doğal olandır Genişletmek için tıkla ... abi cok meraklısın sende ya buralara
zaza Üye greenmile' Alıntı: en güzel ev doğal olandır Genişletmek için tıkla ... eskiden tek başıma ev tutmuştum bazen gördümmü alıyodum eve yazık be
greenmile' Alıntı: en güzel ev doğal olandır Genişletmek için tıkla ... eskiden tek başıma ev tutmuştum bazen gördümmü alıyodum eve yazık be
-YARINIYOK- Üye Çevre önemli çok güzel bir evin olabilir ama çevre olmadıktan sonra tek yaşadıktan sonra evin ne önemi var?
Çevre önemli çok güzel bir evin olabilir ama çevre olmadıktan sonra tek yaşadıktan sonra evin ne önemi var?
minoo Üye Konu Sahibi -YARINIYOK-' Alıntı: Çevre önemli çok güzel bir evin olabilir ama çevre olmadıktan sonra tek yaşadıktan sonra evin ne önemi var? Genişletmek için tıkla ... ben de böyle düşünüyorum.
-YARINIYOK-' Alıntı: Çevre önemli çok güzel bir evin olabilir ama çevre olmadıktan sonra tek yaşadıktan sonra evin ne önemi var? Genişletmek için tıkla ... ben de böyle düşünüyorum.
aRdiLê Üye benCe Siirt Afyon'dan kaT kaT qüzeL biR şehiR Adana,Van Afyon bu şehirLerin yanından dahi qeÇemez benCe çünKü biR qüzeLLiği yoK (.
benCe Siirt Afyon'dan kaT kaT qüzeL biR şehiR Adana,Van Afyon bu şehirLerin yanından dahi qeÇemez benCe çünKü biR qüzeLLiği yoK (.
minoo Üye Konu Sahibi Praetor' Alıntı: Konu "Türkiye'nin neresi daha güzel" tartışmasına doğru gidiyor Genişletmek için tıkla ... admini dinleyin
Praetor' Alıntı: Konu "Türkiye'nin neresi daha güzel" tartışmasına doğru gidiyor Genişletmek için tıkla ... admini dinleyin