güvercin nasıl yakalanır ?

xserhatx

Üye
    Konu Sahibi
güvercin nasıl yakalanır ?
Arkadaşlar biz en üst katta oturuyom büyük bi balkonumuız var güvercinler su içsin diye su koyduk.
Bi tane güvercin var ayağına ip dolaşmış 2 gündür onu tutmaya çalışlıyoz tutamadık bi yöntem varmı bildiğiniz ?

Ahanda yakaladım Resimler

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Güvercin senin tutmaya çalışşa nasıl hissederdin ?

Bırak özgürce uçsun hayvancağız ...

galiba ipi çıkarmak için istiyor arkdaş

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bence ne istediğini o da bilmiyor

xserhatx

Üye
    Konu Sahibi
Bence ne istediğini o da bilmiyor

Kardeş görmüyormusun ayağına ip dolaşmış diyorum tek ayak üstünde duruyor 2 3 gündür.. yakalşayıp ipi çıkaracağım ayağından sonrada salacağım yemiycem yani kuşu

Tepkiler: Tuba.Erva
ilk yorumda da dediğim gibi kuşu vur, sonra yakalarsın ipini çıkarır salarsın o zaman

xserhatx

Üye
    Konu Sahibi
Valla kardeş sağlam güvrcinler var geliyo kapanın altına ipi çeksem yakalancak bu bizim ipli olan girmiyo kapana deli oldum ya
(ÖNCE FURALUM SONRA İPİ ÇİKARALUM )

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Kardeş görmüyormusun ayağına ip dolaşmış diyorum tek ayak üstünde duruyor 2 3 gündür.. yakalşayıp ipi çıkaracağım ayağından sonrada salacağım yemiycem yani kuşu

Yahu madem kuşu salacaksın neden başlığa "Güvercin Nasıl Yakalanır" yazıyorsun ? İp dolaşmış dediğini görüyorum ama başlığı da görmezden gelmiyorum Neyse başarılar dostum pisi pisi de gelecektir ...

xserhatx

Üye
    Konu Sahibi
Yahu madem kuşu salacaksın neden başlığa "Güvercin Nasıl Yakalanır" yazıyorsun ? İp dolaşmış dediğini görüyorum ama başlığı da görmezden gelmiyorum

Eeee güvercini yakalayıp ipi çıkarcam o yüzden öyle yazdım

Tepkiler: TuRkiShCowboy
ayağına ipi sen dolamadın dimi bu arada

xserhatx

Üye
    Konu Sahibi
haha yok valla ben yapmaddım.

açıkcası işin zor gecen hafta bende yarım saat uğraştım mahalle halkı beni deli sandı

xserhatx

Üye
    Konu Sahibi
Babamda seferber oldu allahtan bizi kimse görmüyor ama kafaya koyduk yakalıycaz onu

bence bir yere yem koyun gelmezsini bekleyin,mutlaka gelecektir.bu şekşlde yakalıyabilirsiniz.

xserhatx

Üye
    Konu Sahibi
bence bir yere yem koyun gelmezsini bekleyin,mutlaka gelecektir.bu şekşlde yakalıyabilirsiniz.

Yem koyduk hatta b, tane tuzak da kurduk ancak tuzağın altına girmiyor girse yakalıycaz da ancak ayağı sağlam olangüvercinler giriyo tuzağın altına terslik işte

----------Eklendi @ 22:40:26 ---------- Yazıldı @ 22:39:49 ----------

Bayağı yaratıcı fikirler çıkıyo Hayal gücünüzü birazdaha zorlayın

bi şekilde köşeye kıstır onu. bi odanın köşesine veya çatının köşesine olabilir. bir de çekebilirsen fotoğrafını çek merak ettim

yemin oldugu yere 404 döküp yapışmasını bekle

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap

dikkat güvercin çıkabülü