Güvenlik kodumu unuttum!!!!!!!!!

bn dede 5300 var format atamayız çünkü kilitliyken herhangibi bir arama veya işem yapılmıyor. sadece gelen aramalar yanıtlanıyor

m.h orhan ın açtığı konulara bak var onda

telefoncuya götür hemen kırılır kardeşim uğraşmana deymez

1. formülü uyguluyorum ama sonuç bilinmiyor diyor nedendir hat değiştirdim hattandır diye ondan da değill

Gamz3

Üye
Ya telefonumun güvenlik kodunu yanlış girmişler şimdi doğruyu kabul etmiyo :S Yanlış kod diyo 2. söylediğinizi yaptım (açma kapama tusu basılıyken * 3 ve yes tusuna bastım ama bişey olmuyo) yardım edermininiz lütfen kesin ben orda yazanı yanlıs uygulamısımdır gerçi

arkadaslar elımde 6288 war format atmam lazım zılsesı ayarlıyorum daha sonra kendılıgınden degısıyor eskı halıne gelıyor.bazende kapanıp acılıyor format atmak ıstıyorum olmuyo orjınal ayarlara dönecem guvenlık kodunu bılmıyorm unuttm yardımcı olacak bırı warmı acil...

gerçekten çok teşekkür ederim harbiden işe yaradı

bu siteden kesinlikle güvenlik kodu öğreniliyor ben yaptım oluyor.

Ya yardmcı olablr msnz bnde güvenlk kodumu unuttum seri no nedemek ??

--------------- Ekleme ---------------

Ya buldum ama bnm telefon 6500 olmuyo yanlış güvenlk kodu verdi

ArkadaşLaR foRmat aTammıoRm yaRdmcı oLabLR msnz ,LütfééN !! DéNédm ama oLmuuyoR... güvenLik kodunu istiyoR !!! sadécé

haberci çok çok saol kardeş ALLAH razı olsun

bnm güvenlik kodunu unuttum nasıl düzeltebiliriz ?

ya hrseyi denedim ama yanlıs kod dyor 6280 kullanıyorum lütfen yardım edn lütfeeen

ResauX

Üye
ya benim güvenlik kod değişmiş IMEI nosundan yapıyorm master codu yazıyorm ama yine kod hatası diyor telefon=>Nokia 6220classic çözüm bulan varsa cewaplasn lütfen yaaaaaaa

nuri634

Üye
samet 236 gerçekten işe yaradı kardeş saol

yusuf868

Üye
beni dinle hemen bir telefoncuya git hemen yapıyorlar bende unutmuştum telefonum java nokıa x3 tür gittim bir telefoncuya 5 dk yaptı bendende tabi 5 tl aldı hemen git