Ekremdin Üye günlük 10 mb diyo ama aslında hiç gitmio mini laan yazıyom ne kadar girersem gireyim 10 mb diyo
gazbakkal Üye batuone' Alıntı: vodafone da 50 kr şa 24:00 a kadar sınırsız gözünü seviyim vodafonun Genişletmek için tıkla ... Evet Çok Haklısın. İnternette Turkcel Rezalet..
batuone' Alıntı: vodafone da 50 kr şa 24:00 a kadar sınırsız gözünü seviyim vodafonun Genişletmek için tıkla ... Evet Çok Haklısın. İnternette Turkcel Rezalet..
'Maxi Genç Üye batuone' Alıntı: vodafone da 50 kr şa 24:00 a kadar sınırsız gözünü seviyim vodafonun Genişletmek için tıkla ... 2 hattım var ama vodafone elimden düsmüyor 8 tl'ye aylık sınırsız net paketim var.o bana yetiyor.
batuone' Alıntı: vodafone da 50 kr şa 24:00 a kadar sınırsız gözünü seviyim vodafonun Genişletmek için tıkla ... 2 hattım var ama vodafone elimden düsmüyor 8 tl'ye aylık sınırsız net paketim var.o bana yetiyor.
The-Hacker Üye şaka gibi valla 10 mb ne? turkcell ne zaman kotayı doldurmak yerine hızı düşürmeyi akıl eder ben de o zaman turkcelle geri dönerim
şaka gibi valla 10 mb ne? turkcell ne zaman kotayı doldurmak yerine hızı düşürmeyi akıl eder ben de o zaman turkcelle geri dönerim