messevim Üye Konu Sahibi hellthelast1' Alıntı: Yolladım olmadı.. :S Genişletmek için tıkla ... o kadar kişide oluyor sende niye olmadı ki ?
hellthelast1' Alıntı: Yolladım olmadı.. :S Genişletmek için tıkla ... o kadar kişide oluyor sende niye olmadı ki ?
messevim Üye Konu Sahibi kcsoft' Alıntı: bazilarnda olmuyor arkadaslarimda denedi olmadi Genişletmek için tıkla ... hm. özgürgenç im ben. acaba tarife ye bağlı birşey mi
kcsoft' Alıntı: bazilarnda olmuyor arkadaslarimda denedi olmadi Genişletmek için tıkla ... hm. özgürgenç im ben. acaba tarife ye bağlı birşey mi
kcsoft Üye messevim' Alıntı: hm. özgürgenç im ben. acaba tarife ye bağlı birşey mi Genişletmek için tıkla ... bende ayni senin tarifedeyim valla hic diger tarifelere bakmadim
messevim' Alıntı: hm. özgürgenç im ben. acaba tarife ye bağlı birşey mi Genişletmek için tıkla ... bende ayni senin tarifedeyim valla hic diger tarifelere bakmadim
ultraslan_66 Üye şuan kntor -6 bunu yaptıktan sonra kontor yüklediğimde kesmezler değilmi ? - - - Eklendi - - - msjım gitmiyor -6 kontrm olduğu için mi acaba . ama geçende bir kampanyaya msj yollayarak gönderebilmiştim.
şuan kntor -6 bunu yaptıktan sonra kontor yüklediğimde kesmezler değilmi ? - - - Eklendi - - - msjım gitmiyor -6 kontrm olduğu için mi acaba . ama geçende bir kampanyaya msj yollayarak gönderebilmiştim.
messevim Üye Konu Sahibi stainless steel' Alıntı: bana 100 sms geldi internet gelmedi interneti bitti galiba sms gönderiyorlar Genişletmek için tıkla ... olabilir..
stainless steel' Alıntı: bana 100 sms geldi internet gelmedi interneti bitti galiba sms gönderiyorlar Genişletmek için tıkla ... olabilir..
kanarya55 Üye bana ilk önce internet geldi daha sonra tekrar HEDIYE yazdım yine gönderdim 100 sms geldi 3 ye yine göndercem
bana ilk önce internet geldi daha sonra tekrar HEDIYE yazdım yine gönderdim 100 sms geldi 3 ye yine göndercem
messevim Üye Konu Sahibi kanarya55' Alıntı: bana ilk önce internet geldi daha sonra tekrar HEDIYE yazdım yine gönderdim 100 sms geldi 3 ye yine göndercem Genişletmek için tıkla ... o zaman belki konuşma gönderirler.
kanarya55' Alıntı: bana ilk önce internet geldi daha sonra tekrar HEDIYE yazdım yine gönderdim 100 sms geldi 3 ye yine göndercem Genişletmek için tıkla ... o zaman belki konuşma gönderirler.