Öneri Güncelleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

turka_10

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme
arkadaşlar şu en son verilen ve güncellemesi benim tele oradan hala gelmedi artık iki gündür güncellemeleri kontrol etmekten yoruldum benim gibi hala gelmeyen varmı? Ki muhtemelen yok benim telin sorunu ne anlmadım yardımcı olabilecek yada bilgisi olan arkadaş varmı acaba?

turka_10

Üye
    Konu Sahibi
doğru diyorsun ama bu 920ye güncelleme geldi konusunda da yazdın dedim kirletmim formu ama kimse tınlamadı ve 2 gündür gelmeyince bende ayar oldum habire güncelleme beklemekten ondan nurdan açtım araştırdım formu ama kimse bu konuya değinmemiş

4MaGuS

Üye
telefonunuz şuan gdr3 beta yüklümü ilk olarak eğer yüklü ise gelmesi gerekiyor bölgeyi değiştirip denemeler yapın abd-yeni zellanda falan yok gdr3 beta yüklü degilse ilk olarak onun için unclock yapmanız gerekiyor

turka_10

Üye
    Konu Sahibi
şuan amber yüklü abd yi denedim yine olmadı hatta su preview for devolepers uygulamasını bile denedim yok hala tel güncel diyoarkdaş var ondada beta yok ama ona güncelleme geldi

Arkadaşım bir link var start build çıkcak.ordan kayıt olduktan sonra Developer previev uygulamasını aktif yapıyorsun.

turka_10

Üye
    Konu Sahibi
aynen hepsini adım adım yaptım üye oldum sonra o uygulamayı yükledim giriş yaptın done dedim sonuç teliniz yine güncel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...