Güncelleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

namarem

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme
Telefonuma güncelleme yaptım mesaj kısmı kırmızı olmuş telefon kapatma tuşuna basınca tercihlerin hepsi gözüküyordu şimdi sessiz hatsız moduna aç güç tassarruf telefonu kitle kapat seçeneği var menü seçenekleri kötü olmuş yani anlıyacağınız güncellediğime pişman oldum bunu geri almanın bi yolu var mı ? varsa öğrenebilirmiyim şimdiden teşekkürler kolay gelsin yada güzel bi güncelleme dosya varsa paylaşırmısınız teşekkürler

ne güncellemesi yaptın adı yokmu

Ale0

Üye
Aynı sorun bende de var. Yazılım güncellemesi yaptım mesaj oturumunda isimler gözükmüyor. Ayrıca karşı tarafın attığı mesajın arka planı mavi renk olmuş. Seçenekleri açtığımda onların da değişime uğradığını farkettm. Tema falan değiştirdim ama yok olmuyor. Geri almak istiyorum bilen varsa yardımcı olsun lütfen.

anlattığına göre belle güncellemesı yapmış

namarem

Üye
    Konu Sahibi
603 telefonunuz için güncellemeler var dedi bende indirdim kendi kendine yükledi telefonun güncellemesi yazılım güncelleme şekli çıkıyor üste bende yükledim sonra olanlar oldu

[ENGİN]

Üye
sen fp1 yüklemişsın anlaşıldı.

[ENGİN]

Üye
her kullanıcı ya ayrı ayrı güncelleme çıkmıyor malesef

namarem

Üye
    Konu Sahibi
eski haline getirmek için ne yapmak gerek peki fp 1 mi her neyse bunu istemiyorum beğenmedim

Ale0

Üye
Nokia müşteri temsilcisiyle görüştüm bu değişiklikler ancak uygun temalarla değiştirilebiliyormuş.

ben c7 aldım ona belle güncellemesi yapsam bana da aynısı olurmu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...