Güncelleme sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hardter

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme sorunu
Arkadaşlar bu aralar telefonla pek anlaşamıyoruz sürekli hatalar falan neyse ben olayı anlatayım telefonu takıyorum telefonu update edıcem ve şu hatayı verıyor
yardımcı olursanız sevınırım

Sistemin sanırım Vista. Nokia 1 süreliğine Vista desteğini kaldırmıştı.

Ama şimdi geri açtı. Tekrar dene.

xkadir61

Üye
bağlantı hatası veriyor. kabloyu iyi bağlayamadın, yada dku_2 cable driver yüklü değil.

güvenlik duvarlarını da ne olur ne olmaz kapat

Kardeşim cablo drive ı yükle ve pc önce telefonu görsün sonra software'i aç

Hardter

Üye
    Konu Sahibi
sagolun arkadaslar cable driver ı nerden yukluyecem sanırım nemesis te telefonumu ondan görmuyor error verıyor

daha önceden nseries suite kurduysan 2 kere nsu kurmuş olur o da problem oluşturur buna da dikkat et

alakası yok çünkü versiyonlar bir değil...

Versiyonların 1 olmasına gerek yok ki...

1 çok kişi bu yüzden güncelleme yapamıyor.

Yükleme yaptığın zaman sadece versiyon günceller... Fakat Aynı versiyonunu yüklersen o zaman bilgisayarından kaldırır... Ama sen öyle diyosan öyledir

Nokia'nın konuyla ilgili açıklaması:
"NSU service break - 3 July 2008

The Nokia Software Updater service will be unavailable for a short period of time due to maintenance work on Friday 4th of July between 6.00am and 8.00am GMT. We apologize for any inconvenience this may cause." Geçici bakım çalışması varmış yani 2 saatliğine...

Bunun dışında NSU'nun zaten yeni sürümü çıktı vista desteği için. Zaten bir önceki sürümde Program Uyumluluk Modu'ndan Windows XP Sp2yi seçtiğimde vista ile çalışıyordu.

Hardter

Üye
    Konu Sahibi
nokia update etmeye calısıyorum uygulama kapatılıyor yenı surumu bı kaç sn içinde yukleyebilirsiniz diyor ama 20 dk bekliyorum bı ilerleme yok

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bişey sorucam sanırım bu son versiyon 5310 a uyumlu degil ondan yuklemıyor böle bişey olma ihtimali varmı?

Nokia 5310 ve 6500 Classic'in sürümleri NSU'dan silindi. Şu an için güncelleme yapamazsınız.

quLquzeL

Üye
yha arkadaşlar benim de bi problemim war. tlfum 6500 slide we uygulamamlar kısmı durduk yere bozuldu hiç bi oyun program vb. şeyleri açamıorum. destekleyici dosya. gösterilecek bişey yok dio :S noldu anlamış diilim yardımcı olursanız sewinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...