Güncel olarak arayanlar için Nokia 500 - Belle Refesh OFW

SymPsion

Üye
    Konu Sahibi
Güncel olarak arayanlar için Nokia 500 - Belle Refesh OFW
Türkçe - ingilizce ve bir kaç tane daha dil içeren orijinal RM-750 ROM'u

Tepkiler: Notxr, XXXturi01, 0sıfırcı ve 1 kişi daha
Bende bir iki gündür kendime Nokia N8 bakıyorum ancak 100 lira bile etmeyecek telefonlara 2500 5000 10000 TL fiyat istiyorlar. Bizim millet gerçekten çok paragöz.

Tepkiler: Notxr, XXXturi01, MAERKEK ve 2 diğerleri

SymPsion

Üye
    Konu Sahibi
Bende bir iki gündür kendime Nokia N8 bakıyorum ancak 100 lira bile etmeyecek telefonlara 2500 5000 10000 TL fiyat istiyorlar. Bizim millet gerçekten çok paragöz.
Fiyatlar çok uçuk maalesef. 2500 bile fazla geliyor bana. Modern uygulamalarda yok. Yani neye 10 bine satarlar anlamıyorum. Çoğu kozmetik ve donanımsal olarakta kusurlu yani.

Tepkiler: Notxr, MAERKEK ve 0sıfırcı
Fiyatlar çok uçuk maalesef. 2500 bile fazla geliyor bana. Modern uygulamalarda yok. Yani neye 10 bine satarlar anlamıyorum. Çoğu kozmetik ve donanımsal olarakta kusurlu yani.
Bende onu dedim bir de toz kondurmuyorlar. Hakaret edip engelliyorlar. Yazık gerçekten.

Tepkiler: Notxr, XXXturi01, MAERKEK ve 1 kişi daha

MAERKEK

Admin
Ne para vericem bir işime yaramayacak telefona.
Radyo yayını için kullanmayacaksan değmez. Radyo vericisini müzik setleri ve arabanın siyah yeşil ekran radyo ve cd çalıştıran teybi için ve arada kamerası 720p de güzel video çeker kullanıyorum.

SymPsion

Üye
    Konu Sahibi
Radyo yayını için kullanmayacaksan değmez. Radyo vericisini müzik setleri ve arabanın siyah yeşil ekran radyo ve cd çalıştıran teybi için ve arada kamerası 720p de güzel video çeker kullanıyorum.
Android için belki FM transmitter uygulamaları vardır hocam?