.SeRDaR. Üye Konu Sahibi ANIL' Alıntı: Hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... teşekkürler. - - - Eklendi - - - Byhaydar' Alıntı: süper bi değişiklik olmuş hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... zamanı gelmişti artık kardeşim değişim şart. - - - Eklendi - - - Joker' Alıntı: Hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - eşref gümüşsay' Alıntı: Hayırlı olsun Bende androide gectim... Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - .TremmerT.' Alıntı: Hayırlı olsun bizede yazın bi androidli telefon almak nasip olur inşallah Genişletmek için tıkla ... İnşallah kardeşim. - - - Eklendi - - - Astrosman' Alıntı: Hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - 1STayTRue35' Alıntı: Hayırlı uğurlu olsun iyi bir tercih yapmışşınız. Genişletmek için tıkla ... Bencede yerinde bir tercih oldu. - - - Eklendi - - - Hıqh_VoLTaqe27' Alıntı: hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Sağol - - - Eklendi - - - Emrgncy112' Alıntı: Hayırlı Olsun Serdar... Symbianı kullanın kullanın işiniz bitince güle güle symbian, symbiana elveda, Symbiandan kurtuldum diye konu açın Ne çektin be bunlardan symbian Genişletmek için tıkla ... iyi yaptım, yeter çok bile kullandım - - - Eklendi - - - aaeerr' Alıntı: Hayirli olsun bende symbian dan androide gectim gercekten cok daha guzel Genişletmek için tıkla ... bence de yerinde bir seçim oldu. - - - Eklendi - - - comando_legend' Alıntı: Hayırlı olsun zaten nokia da symbianı bırakacak Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle bıraktı gibi birşey zaten - - - Eklendi - - - deepmano' Alıntı: Hayırlı olsun... Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - HackerMet' Alıntı: hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Sağol - - - Eklendi - - - Çimen Göz' Alıntı: hayırlı olsun, darısı başıma Genişletmek için tıkla ... amin inşallah
ANIL' Alıntı: Hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... teşekkürler. - - - Eklendi - - - Byhaydar' Alıntı: süper bi değişiklik olmuş hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... zamanı gelmişti artık kardeşim değişim şart. - - - Eklendi - - - Joker' Alıntı: Hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - eşref gümüşsay' Alıntı: Hayırlı olsun Bende androide gectim... Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - .TremmerT.' Alıntı: Hayırlı olsun bizede yazın bi androidli telefon almak nasip olur inşallah Genişletmek için tıkla ... İnşallah kardeşim. - - - Eklendi - - - Astrosman' Alıntı: Hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - 1STayTRue35' Alıntı: Hayırlı uğurlu olsun iyi bir tercih yapmışşınız. Genişletmek için tıkla ... Bencede yerinde bir tercih oldu. - - - Eklendi - - - Hıqh_VoLTaqe27' Alıntı: hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Sağol - - - Eklendi - - - Emrgncy112' Alıntı: Hayırlı Olsun Serdar... Symbianı kullanın kullanın işiniz bitince güle güle symbian, symbiana elveda, Symbiandan kurtuldum diye konu açın Ne çektin be bunlardan symbian Genişletmek için tıkla ... iyi yaptım, yeter çok bile kullandım - - - Eklendi - - - aaeerr' Alıntı: Hayirli olsun bende symbian dan androide gectim gercekten cok daha guzel Genişletmek için tıkla ... bence de yerinde bir seçim oldu. - - - Eklendi - - - comando_legend' Alıntı: Hayırlı olsun zaten nokia da symbianı bırakacak Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle bıraktı gibi birşey zaten - - - Eklendi - - - deepmano' Alıntı: Hayırlı olsun... Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - HackerMet' Alıntı: hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Sağol - - - Eklendi - - - Çimen Göz' Alıntı: hayırlı olsun, darısı başıma Genişletmek için tıkla ... amin inşallah
.SeRDaR. Üye Konu Sahibi ensonkral06' Alıntı: hayırlı olsun bende uzun zaman önce geçtim androide symbian dan bıkmıştım artık Genişletmek için tıkla ... valla benim 5800 bozuldu 6630 la idare ettim, baktım olacak gibi değil aldım bir tane telefon Androidi ilk defa kullandığım için bana çok uzak geldi, alışacağız zamanla artık.
ensonkral06' Alıntı: hayırlı olsun bende uzun zaman önce geçtim androide symbian dan bıkmıştım artık Genişletmek için tıkla ... valla benim 5800 bozuldu 6630 la idare ettim, baktım olacak gibi değil aldım bir tane telefon Androidi ilk defa kullandığım için bana çok uzak geldi, alışacağız zamanla artık.
.SeRDaR. Üye Konu Sahibi Kabız Civciv' Alıntı: hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: Hayırlı uğurlu olsun Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. Genişletmek için tıkla ... Sağolasın. - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: Hayırlı olsun Serdar, güle güle kullan. Genişletmek için tıkla ... abi çok sağol
Kabız Civciv' Alıntı: hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: Hayırlı uğurlu olsun Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. Genişletmek için tıkla ... Sağolasın. - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: Hayırlı olsun Serdar, güle güle kullan. Genişletmek için tıkla ... abi çok sağol