<''Th3 ßiG ßoSs''>® Üye Guitar Hero 3 java - Guıtar Hero World Tour Mobile Guitar Hero 3 java - Guıtar Hero World Tour Mobile Oyunu fazla anlatmıyacağım oyunda gitaristsiniz ve gitar çalıyorsunuz ama kesınlıkle deneyın derım aşşagıda resımler var zaten rar pass: thebigboss Guıtar Hero World Tour Mobile GUITAR HERO METALLICA Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Guitar Hero 3 java - Guıtar Hero World Tour Mobile Oyunu fazla anlatmıyacağım oyunda gitaristsiniz ve gitar çalıyorsunuz ama kesınlıkle deneyın derım aşşagıda resımler var zaten rar pass: thebigboss Guıtar Hero World Tour Mobile GUITAR HERO METALLICA
Doğuş Pertez Emekli Yönetici Java'lar da dokunmatik ekranlı cep telefonlarındaki kadar zevkli olmayacağını düşünüyorum.
<''Th3 ßiG ßoSs''>® Üye mehmetce30' Alıntı: Eline sağlık deneyelim Genişletmek için tıkla ... dene abi ben oynuyorum DeadSiLeNCe' Alıntı: Java'lar da dokunmatik ekranlı cep telefonlarındaki kadar zevkli olmayacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... haklısın aslında ama genede oynuyoruz işte bütçemiz elverdııgnce --------------- Ekleme --------------- Doğuş abi oyunu oynadıysan haber verırmısın
mehmetce30' Alıntı: Eline sağlık deneyelim Genişletmek için tıkla ... dene abi ben oynuyorum DeadSiLeNCe' Alıntı: Java'lar da dokunmatik ekranlı cep telefonlarındaki kadar zevkli olmayacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... haklısın aslında ama genede oynuyoruz işte bütçemiz elverdııgnce --------------- Ekleme --------------- Doğuş abi oyunu oynadıysan haber verırmısın
mert_calhan Üye taha_418' Alıntı: bende ses yok bütün oyunlarda acaba neden Genişletmek için tıkla ... tercihlerden genele gel uyarla aşşa in uygulamalarda sesleri açık yap.
taha_418' Alıntı: bende ses yok bütün oyunlarda acaba neden Genişletmek için tıkla ... tercihlerden genele gel uyarla aşşa in uygulamalarda sesleri açık yap.
burakb23 Üye metalica 6600 da calısmadı uygulama hatası dior --------------- Ekleme --------------- pardon 6300