TopFury Üye Occ' Alıntı: emeğine sağlık ama ben beğenmedim 1.49 mb oyun yapmış adamlar hiç zevkli değil halbuki wall-e diye oyun vardı yanılmıyorsam 100 küsür kb di ama çok zevkliydi birden aklıma o geldi şaşırdım xD Genişletmek için tıkla ... Wall-e??? nerden buluruz bunu???
Occ' Alıntı: emeğine sağlık ama ben beğenmedim 1.49 mb oyun yapmış adamlar hiç zevkli değil halbuki wall-e diye oyun vardı yanılmıyorsam 100 küsür kb di ama çok zevkliydi birden aklıma o geldi şaşırdım xD Genişletmek için tıkla ... Wall-e??? nerden buluruz bunu???
mami24 Üye ceylanbey' Alıntı: ! Genişletmek için tıkla ... ne biçim konusma o öle altarafı bi oyun değermi kırmaya milleti yarıca siteyi kötülücem lafıda cok yanlıs kardeşimin dediği gibi yazık olur sana
ceylanbey' Alıntı: ! Genişletmek için tıkla ... ne biçim konusma o öle altarafı bi oyun değermi kırmaya milleti yarıca siteyi kötülücem lafıda cok yanlıs kardeşimin dediği gibi yazık olur sana
eddyredline Üye paylasım icin tesekkerler fakat 2 d oyunlar artık battı gibi birsey n-gage bi duysa sesimizi :d
ybh901 Üye şu an telden bağlandım ama indirme işlemi desteklemediğinden pc başına geçince indiririm.paylaşım için sağol
şu an telden bağlandım ama indirme işlemi desteklemediğinden pc başına geçince indiririm.paylaşım için sağol