hk23 Üye Konu Sahibi egocean' Alıntı: bunun büyük ekranlısı yokmu Genişletmek için tıkla ... Kardeşim şahsen aradım ama bulamadım bulursam eklerim
egocean' Alıntı: bunun büyük ekranlısı yokmu Genişletmek için tıkla ... Kardeşim şahsen aradım ama bulamadım bulursam eklerim
hk23 Üye Konu Sahibi cemalgenco' Alıntı: çalışmıyooooooo Genişletmek için tıkla ... kardeşim denedim çalışıyor hata verirse çık yeniden gir olur oyunda hata yok --------------- Ekleme --------------- burakali' Alıntı: abi bunu indirdikten sonra açamadım Genişletmek için tıkla ... cemalgenco kardeşime dediğim senin içinde geçerli
cemalgenco' Alıntı: çalışmıyooooooo Genişletmek için tıkla ... kardeşim denedim çalışıyor hata verirse çık yeniden gir olur oyunda hata yok --------------- Ekleme --------------- burakali' Alıntı: abi bunu indirdikten sonra açamadım Genişletmek için tıkla ... cemalgenco kardeşime dediğim senin içinde geçerli
hayriözbek Üye kardeş tşklerde ben telefona attım biraz bekledikten sonra uygulama hatası diyo ama oyun logosu geliyo yinede uygulama hatası diyo
kardeş tşklerde ben telefona attım biraz bekledikten sonra uygulama hatası diyo ama oyun logosu geliyo yinede uygulama hatası diyo
begeyt Üye Sağol Çalıştıda Ne Adam Vurmayı Becerebildim Nede Arabaya Binmeyi Amacı Anlamadım Yada Amaç Ne Nasıl Oynanır Napılır
Sağol Çalıştıda Ne Adam Vurmayı Becerebildim Nede Arabaya Binmeyi Amacı Anlamadım Yada Amaç Ne Nasıl Oynanır Napılır
hk23 Üye Konu Sahibi begeyt' Alıntı: Sağol Çalıştıda Ne Adam Vurmayı Becerebildim Nede Arabaya Binmeyi Amacı Anlamadım Yada Amaç Ne Nasıl Oynanır Napılır Genişletmek için tıkla ... kardeşim tamam kullanım zor ama oyunda seçeneğe basıp set buttonstan tuşları belirleyebilirsiniz
begeyt' Alıntı: Sağol Çalıştıda Ne Adam Vurmayı Becerebildim Nede Arabaya Binmeyi Amacı Anlamadım Yada Amaç Ne Nasıl Oynanır Napılır Genişletmek için tıkla ... kardeşim tamam kullanım zor ama oyunda seçeneğe basıp set buttonstan tuşları belirleyebilirsiniz
kerso Üye bi resim we denenen modelleri filan yazsaydın en azından kendi telefonunu yazsan iyi olurdu çalıştıysa tabi ve teşekkür ederim bende indirdim deneyecem
bi resim we denenen modelleri filan yazsaydın en azından kendi telefonunu yazsan iyi olurdu çalıştıysa tabi ve teşekkür ederim bende indirdim deneyecem