Grev !!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zaza

Üye

herkes doktor olamıyor ki binlerce hasta geliyor bunlarla uğraşmak kolay değil ben bazen sıra yetişmediğini görüyorum

Tepkiler: Tuba.Erva

Necmati

Üye
hasta olayım lan hemen doktorlar yok ohh yat olduüğun yerde hemşireler gelsin offf

grev olsa dahi her zaman acil servıs calısr takma sen

bi sekılde muayene eden olur yanı hastane toptan kapatılmaz

zaza

Üye
grev olsa dahi her zaman acil servıs calısr takma sen

bi sekılde muayene eden olur yanı hastane toptan kapatılmaz
bizde kapatılır demedikki tabiki aciller açık kalıcak hani yoksa doktor bugün grevdeyiz git başka yerde ameliyat ol diyemezki

Reşwan

Emekli Yönetici
Davulun sesini kim duysa koşar, grev falan tanımaz, iyi etmişsin tey tey halay güzelmiydi bari

Tepkiler: Necmati

CoDeYs

Üye
hastayım biz kaç gündür bu yuzden hala devam ediyor ve fırsatı bulamıyorum gıtmeye nasıl bir iş bu anlamdım grevlerını barı aclık yapsalardıda bızde sevınseydık

Konu Sahibi
hastayım biz kaç gündür bu yuzden hala devam ediyor ve fırsatı bulamıyorum gıtmeye nasıl bir iş bu anlamdım grevlerını barı aclık yapsalardıda bızde sevınseydık
gell bızımm hastaneyee ılgılenırım senlee

Davulun sesini kim duysa koşar, grev falan tanımaz, iyi etmişsin tey tey halay güzelmiydi bari
süperdi bası cektımm lelelelelel

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
Hadi ya bu grevden sonra maaşları arttımı vari insanların

buketcik

Üye
grev yapınca yönetim bir adım geri atıyor .onlarda bunu biliyor.bu nedenle sıkıntı yaşayan grev yapıyor.ohh ne ala güzel memleketim

buketcik

Üye
ne alakası var özgürlükle bunun yahuu

Emekçinin arkasındayım sonuna kadar hak aranacak,başını eğen toplum istemiyoruz

CoDeYs

Üye
hastaların ne suçu var ki ?
onlarıda düşünmeleri gerekiyor.

acil çalışıyor zaten acil işi olan acile gider , acil bir durum değilse 1-2 gün beklemekle kimse ölmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...