Haber Gresso’dan 1800 dolara titanyum android akıllı telefon

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Gresso’dan 1800 dolara titanyum android akıllı telefon
Gresso, yeni lüks akıllı telefon modeli Radical R1′i satışa sundu.

Akıllı telefon pazarına baktığımızda başta Apple ve Samsung olmak üzere, Nokia, HTC, LG, Sony, Huawei, ZTE, Blackberry gibi firmalar milyonlarca akıllı telefon satışı gerçekleştiriyorlar. Bu şirketler, genele olarak her kesime hitap ederken, Gresso gibi bazı firmalar da daha üst gelir grubunda yer alan kullanıcıları hedefliyor.

Bir çok farklı cep telefonu modeli ile karşımıza gelen Gresso, şimdi de titanyum malzemeden üretilen kasaya sahip, yeni bir akıllı telefon ile karşımızda. Yeni akıllı telefon Radical R1 olarak adlandırılmış ve 1.800$ fiyat etiketine sahip.

Titanyum yerine 18K sarı ya da beyaz altın kaplama olarak satın almak isteyenlerin ise 2.300$ gibi bir bedeli gözden çıkartmaları gerekiyor.

Teknik özelliklerine bakarsak eğer 4.5″ büyüklüğünde ve qHD çözünürlüğünde ekrana sahip olan Gresso Radical R1 akıllı telefon 1.2Ghz saat hızında dört çekirdekli işlemci içeren yonga setinden güç alıyor. Sistem belleği listede yer almayan akıllı telefonun dahili veri kapasitesi ise 32GB.

Gresso Radical R1 Google’ın Androd 4.1.2 Jelly Bean işletim sistemi üzerinde çalışıyor. Arka yüzünde 8MP kamera bulunan cihaz ayrıca çift SIM kart desteğine de sahip. Sadece 999 adet olarak satışa sunulduğunu da belirtelim.

Gresso’dan 1800 dolara Titanyum Android akıllı telefon

Invoke

Üye
Tipsiz. 4.1.2 jbde kalmış. 1800dolar ve titanium, acayip

Tepkiler: boran9999
Belli başlı kullanıcılara hitab eden bir cihaz onlar için özellik hiç önemli değil pahallı olsun yeter ama Vertu varken satarmı bilinmez ama Ülkemizde en az 200 alıcısı olur severiz böyle şeyleri reina'da Black Pearl lınızi yudumlarken fonda hoş bir görüntü oluşturabilir.

Invoke

Üye
Uzay gemisi gibi cihaz neresini benzettin?

QHD ekrana bu işlemci nekadar yeter meraklandım şimdi birde enteresen detay arka kısımda ''Limited edition 013/999 '' toplam üretim ve cihazın numarasal tanımı var .

Invoke

Üye
QHD ekrana bu işlemci nekadar yeter meraklandım şimdi birde enteresen detay arka kısımda ''Limited edition 013/999 '' toplam üretim ve cihazın numarasal tanımı var .

QHD dediğimiz 540x960 pixel değil mi? İşlemci hakkında bilgi yok ki ama gsmarena a7 benzeri olacağını yazmış. 4 çekirdek. Yeterli gelecektir.

Quad HD LG ye ait bir ekran ama bunda kullanılacak ben ilk LG G3 de bekliyordum 5.5'' de 538 ppi Gerçi Vivo Xplay 3s de bunu kullanacak

Invoke

Üye
Quad HD LG ye ait bir ekran ama bunda kullanılacak ben ilk LG G3 de bekliyordum 5.5'' de 538 ppi

Bence yanlışınız var gsmarena da bu cihaz için 240-245ppi civarı bir şey yazılmıştı. Bunun çözünürlüğü öyle yüksek değildir, hiç bir şeyi yüksek değildir zaten. Olayı titaniumda ve arkadaki limited edition yazısında, dediğiniz gibi olay "999 taneden biri ben de diye gezebilmek."

0MG90

Üye
Titanyum? Gereksiz.

Invoke

Üye

Sanırım* 540x960'ı qHD diye, 1440x2560'ı QHD diye ifade ediyorlar.

O zaman aynı şeyden bahsetmiyoruz Qhd yanılttı beni. Benim var sandığım ekran Gerçek Quad HD yani 2560x1440 5.5'' de 538ppi olanla karıştırdım kusura bakma.