HL_Rockk Üye Denedim bayadır kullanıyorum bulan arkadaşa çok tşk ederim cihaz gerçekten hızlandı baya bi fark var gerçekten
Denedim bayadır kullanıyorum bulan arkadaşa çok tşk ederim cihaz gerçekten hızlandı baya bi fark var gerçekten
Yavuz__Selim Üye yaklasık kkı haftadır kullanmaktayım bır hatasını gırmedım bataryada iyi gidiyor yapan arkadasada paylasan arkadasada tesekkurler
yaklasık kkı haftadır kullanmaktayım bır hatasını gırmedım bataryada iyi gidiyor yapan arkadasada paylasan arkadasada tesekkurler
MaxipmaN Üye Konu Sahibi HL_Rockk' Alıntı: Denedim bayadır kullanıyorum bulan arkadaşa çok tşk ederim cihaz gerçekten hızlandı baya bi fark var gerçekten Genişletmek için tıkla ... Yavuz__Selim' Alıntı: yaklasık kkı haftadır kullanmaktayım bır hatasını gırmedım bataryada iyi gidiyor yapan arkadasada paylasan arkadasada tesekkurler Genişletmek için tıkla ...
HL_Rockk' Alıntı: Denedim bayadır kullanıyorum bulan arkadaşa çok tşk ederim cihaz gerçekten hızlandı baya bi fark var gerçekten Genişletmek için tıkla ... Yavuz__Selim' Alıntı: yaklasık kkı haftadır kullanmaktayım bır hatasını gırmedım bataryada iyi gidiyor yapan arkadasada paylasan arkadasada tesekkurler Genişletmek için tıkla ...
MaxipmaN Üye Konu Sahibi kayahan14' Alıntı: Ben teşekkür ettim mi Genişletmek için tıkla ... hatırlayamadım rica ederim dostum
kayahan14' Alıntı: Ben teşekkür ettim mi Genişletmek için tıkla ... hatırlayamadım rica ederim dostum
MaxipmaN Üye Konu Sahibi anil41kocaeli' Alıntı: ben bunu denedimde bir fark yok kardesim Genişletmek için tıkla ... çoğu kişi olumlu sonuç aldı ancak telefon bazen hızlı çalışıp bazen yavaş çalıştğından belki işe yarıyordur belki yaramıyordur
anil41kocaeli' Alıntı: ben bunu denedimde bir fark yok kardesim Genişletmek için tıkla ... çoğu kişi olumlu sonuç aldı ancak telefon bazen hızlı çalışıp bazen yavaş çalıştğından belki işe yarıyordur belki yaramıyordur
MaxipmaN Üye Konu Sahibi kezban yenge' Alıntı: 5800de fark var. Genişletmek için tıkla ... s^3 modunu 5800 a yüklemek
MaxipmaN Üye Konu Sahibi Hıqh_VoLTaqe27' Alıntı: teşekkürler fark var biraz Genişletmek için tıkla ...