amficci Üye MaxipmaN' Alıntı: Dene bakalım Genişletmek için tıkla ... denedim ve 1.5gün giden batarya yarım güne düştü ama hızlanma oldu orası ayrı
MaxipmaN' Alıntı: Dene bakalım Genişletmek için tıkla ... denedim ve 1.5gün giden batarya yarım güne düştü ama hızlanma oldu orası ayrı
emre.koc Üye Ben bunu yükledim ilk başta hızlanma oldu ama diğer açılışlarda sanki eskiye döndü gibi sizde nasıl
MaxipmaN Üye Konu Sahibi emre.koc' Alıntı: Ben bunu yükledim ilk başta hızlanma oldu ama diğer açılışlarda sanki eskiye döndü gibi sizde nasıl Genişletmek için tıkla ... ben fazla kullanmadan sildim mod dolu telefon hoşuma gitmiyor
emre.koc' Alıntı: Ben bunu yükledim ilk başta hızlanma oldu ama diğer açılışlarda sanki eskiye döndü gibi sizde nasıl Genişletmek için tıkla ... ben fazla kullanmadan sildim mod dolu telefon hoşuma gitmiyor
emre.koc Üye MaxipmaN' Alıntı: ben fazla kullanmadan sildim mod dolu telefon hoşuma gitmiyor Genişletmek için tıkla ... Ben silmedim Hala kalsın
MaxipmaN' Alıntı: ben fazla kullanmadan sildim mod dolu telefon hoşuma gitmiyor Genişletmek için tıkla ... Ben silmedim Hala kalsın
MaxipmaN Üye Konu Sahibi as467' Alıntı: tşkkrler Genişletmek için tıkla ... emre.koc' Alıntı: Ben silmedim Hala kalsın Genişletmek için tıkla ... nasıl istersen
as467' Alıntı: tşkkrler Genişletmek için tıkla ... emre.koc' Alıntı: Ben silmedim Hala kalsın Genişletmek için tıkla ... nasıl istersen
MaxipmaN Üye Konu Sahibi emre.koc' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... rica ederim önceden mesajın vardı ama olsun
emre.koc Üye MaxipmaN' Alıntı: rica ederim önceden mesajın vardı ama olsun Genişletmek için tıkla ... kusura bakmayın MaxipmaN
MaxipmaN' Alıntı: rica ederim önceden mesajın vardı ama olsun Genişletmek için tıkla ... kusura bakmayın MaxipmaN
MaxipmaN Üye Konu Sahibi kemiksesi' Alıntı: batarya zaten gitmiyor hızlanacaksa demeyelim :-) Genişletmek için tıkla ... hızlanır problem değil emre
kemiksesi' Alıntı: batarya zaten gitmiyor hızlanacaksa demeyelim :-) Genişletmek için tıkla ... hızlanır problem değil emre