ka_za Üye lordufuk' Alıntı: Allah aşkına benim sülalemde 6 kişide s3 var kimse böyle şeyleri kullanmıyor bunlar saçmalıkya kim kullanıyorki sadece göz boyama Genişletmek için tıkla ... Senin sülalen bilinçsiz tüketici sınıfına girer ozaman telefonlar her yönüyle kullanılmıyor olsa bu forum niye bukadar yaygın
lordufuk' Alıntı: Allah aşkına benim sülalemde 6 kişide s3 var kimse böyle şeyleri kullanmıyor bunlar saçmalıkya kim kullanıyorki sadece göz boyama Genişletmek için tıkla ... Senin sülalen bilinçsiz tüketici sınıfına girer ozaman telefonlar her yönüyle kullanılmıyor olsa bu forum niye bukadar yaygın
PriZm Üye kerim336' Alıntı: Ali bu arada arayuz degisecekmis Genişletmek için tıkla ... valla Sense 5 gibi olmasında ne olursa olsun
kerim336' Alıntı: Ali bu arada arayuz degisecekmis Genişletmek için tıkla ... valla Sense 5 gibi olmasında ne olursa olsun
avcitalip Üye ka_za' Alıntı: Senin sülalen bilinçsiz tüketici sınıfına girer ozaman telefonlar her yönüyle kullanılmıyor olsa bu forum niye bukadar yaygın Genişletmek için tıkla ... o özelliklerin hepsini kullanıyordum ve ekranı yaptırdıktan sonra kullanmaya devam edeceğim s3'ü s3 olduğu için değil o donanımın ve özelliklerin hakkını vermek için almaları gerekirdi
ka_za' Alıntı: Senin sülalen bilinçsiz tüketici sınıfına girer ozaman telefonlar her yönüyle kullanılmıyor olsa bu forum niye bukadar yaygın Genişletmek için tıkla ... o özelliklerin hepsini kullanıyordum ve ekranı yaptırdıktan sonra kullanmaya devam edeceğim s3'ü s3 olduğu için değil o donanımın ve özelliklerin hakkını vermek için almaları gerekirdi