Haydar
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
güzel yorum.evlilik tarih oluyor deseydiler daha doğruydu
Amin refikim.Toplumun temeli Aile dir
Aile bozulursa toplum da bozulur.
Dışardaki ve içerdeki Türkiye düşmanları Güzel Yurdumun manevi değerlerini yıpratmak için Reklamlarla, Filmlerle, dizilerle ailenin temeli evlilik üzerine birçok oyun oynadılar ve bu oyun tuttu.
Evlenip bir hafta sonra boşananlar, Mobilya mağazasında yüzük fırlatanlar, yengesine, baldızına göz dikenler,
Allah sonumuzu hayretsin
görücü usulü kadar saçma birşey yk
Şu ortamları gözden geçirince aslında en sağlıklısı bu gibi görünüyor.görücü usulü kadar saçma birşey yk
çok doğru katılıyorum
daha önce görmediğin tanımadığın biriyle geçiyorsun odaya konuşuyorsun ben seni gördüm begendim böyle saçmalık olurmu o kişinin huyunu suyunu nasıl birisi olduğunu sana uyuyormu uymuyormu bilmeden nasıl evlenirsn o evlilik yürürmü şahsen çevremde görüyorum öyle kadınlar varki maaşı olsa kocasının eline bakmasa vallahada billahada ayrılır en basitinden kendi annem babam çoğu zaman tartışıyorlar biz çocuklar olmasa annemn maaşı olsa çoktan ayrılmıştı defalarca söyledi bana ama evlilikten önce bir arkadaşlık dönemi olsa bu sorunların hiç biri olmaz bundan önceki yorumuma muhalefet olanlar size bol görücü usulü evlenmeler hadi eyvallah !
aynen öyle kardeş.çok mu muhabbet etmek istiyorsun
aynen öyle kardeş.
hadi edelim sorun ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?