Furkan Emekli Üye Konu Sahibi DiaBLoS' Alıntı: Galaxy Nexus alacaktım . Bunu bekliyorum abi . Çok sevindim bu habere teşekkürler . Genişletmek için tıkla ... İnşallah alırsın.
DiaBLoS' Alıntı: Galaxy Nexus alacaktım . Bunu bekliyorum abi . Çok sevindim bu habere teşekkürler . Genişletmek için tıkla ... İnşallah alırsın.
Frksylyc Üye avrupa fiyatinin tl ye cevrilmis halinin 2-2.5 kati garanti.nede olsa dunyanin en zengin milletiyiz (yersen)
avrupa fiyatinin tl ye cevrilmis halinin 2-2.5 kati garanti.nede olsa dunyanin en zengin milletiyiz (yersen)
Furkan Emekli Üye Konu Sahibi Frksylyc' Alıntı: avrupa fiyatinin tl ye cevrilmis halinin 2-2.5 kati garanti.nede olsa dunyanin en zengin milletiyiz (yersen) Genişletmek için tıkla ... Vergiler teknolojiden soğutuyor haklısın.
Frksylyc' Alıntı: avrupa fiyatinin tl ye cevrilmis halinin 2-2.5 kati garanti.nede olsa dunyanin en zengin milletiyiz (yersen) Genişletmek için tıkla ... Vergiler teknolojiden soğutuyor haklısın.
Kerim. Üye DiaBLoS' Alıntı: Dün de doğubank da sordum vardı hatta kaçakti . yanlız fiyatı 1650 dediler ... Genişletmek için tıkla ... Ne? Bu telefondada mi kaziklicaklar
DiaBLoS' Alıntı: Dün de doğubank da sordum vardı hatta kaçakti . yanlız fiyatı 1650 dediler ... Genişletmek için tıkla ... Ne? Bu telefondada mi kaziklicaklar
Ocean258 Üye ocak ayında geleceğini kesin mi neye göre kime göre Ocak ayı ?Kesin bir bilgi olmaması gıcık ediyor
ege099 Üye giriş fiyatı 1000 lira olsada alsak yahu google nexus cihazlarında android desteğini baya bir süre sürdürüyor cihazın özellikleride iyiymiş baya
giriş fiyatı 1000 lira olsada alsak yahu google nexus cihazlarında android desteğini baya bir süre sürdürüyor cihazın özellikleride iyiymiş baya
Amaru Shady Üye ege099' Alıntı: giriş fiyatı 1000 lira olsada alsak yahu google nexus cihazlarında android desteğini baya bir süre sürdürüyor cihazın özellikleride iyiymiş baya Genişletmek için tıkla ... hiç 1000 liradan gelecekmiş gibi görünmüyor
ege099' Alıntı: giriş fiyatı 1000 lira olsada alsak yahu google nexus cihazlarında android desteğini baya bir süre sürdürüyor cihazın özellikleride iyiymiş baya Genişletmek için tıkla ... hiç 1000 liradan gelecekmiş gibi görünmüyor
ege099 Üye Pondusss' Alıntı: hiç 1000 liradan gelecekmiş gibi görünmüyor Genişletmek için tıkla ... bende öyle düşünüyorum
Pondusss' Alıntı: hiç 1000 liradan gelecekmiş gibi görünmüyor Genişletmek için tıkla ... bende öyle düşünüyorum
frknhis Üye kim demiş arkadaş ocak ayi diye.yanliş anlamayin paylaşimi yapana bişe demiyorum da neden açiklamazlar kesin tarihini ona göre beklesek.
kim demiş arkadaş ocak ayi diye.yanliş anlamayin paylaşimi yapana bişe demiyorum da neden açiklamazlar kesin tarihini ona göre beklesek.