Google'dan müzik adına yeni bir anlaşma-5.5 milyon yeni şarkı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi hayat istanbulda güzel elimde biton para var harcıycak yer yok internetten alışveriş desen kredi kartını kullanmama izin vermiyor annem

aleranol

Üye
Gavura para verme saçma geliyor. Hadi telefon plazma icin neyse de müzik için gerk yok. Bende rammstein faniyim ama hic para verip almadım.

emek hirsizligi yapiyoruz ayrica gavura okadar para vermek derken bir anlamda irkcilik yapiyosun

Dogan gorunumlu sahin araciligiyla

Tepkiler: ~N.A.W.Y~

aleranol

Üye
emek hirsizligi yapiyoruz ayrica gavura okadar para vermek derken bir anlamda irkcilik yapiyosun

Dogan gorunumlu sahin araciligiyla

Valla benim ülkemde satıyorlar ise satın alırım. Bakiim aa amazonda. Bazi konulara daha dikkat edin. Gavurlar emek hırsızlığı yapmadığımız için rahat rahat porşlara ferrarilere biniyor adamım. Gavur kelimesinden nefret eden Türk biraz ilginç.

onların mesleği o ve mesleğini iyi yapıyorsa para kazanmakta hakkı yani gelicek bize şarkı yapıcak sonra çöpten yemek mi toplayacak

CanKartaL

Emekli Yönetici
Bekir'in rovaşatayı arıyordum gereksizlere düştüm sandım bir an, ama baktım konu Android geneldeymiş.

Mp3 satın almadım açıkcası ben de genelde netten bulanlardanım. Hani şöyle tek tek orjinal kalitelilerini makul fiyatlara satarlarsa alınabilir.

google iyi plan yapmış lady gaga yla baya kara gecer dogrusu.müzikleri her zaman damga vurmuştur.rihannada öyle tabi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...