bulutsuzgece
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ben çoğunluğa katılmıyorum, Google kendini ağırdan satıyor. Zaten WP daha pek çok yönden gelişmeli. Eksikler var. Google'da bunun farkında, Google uygulamalarının olmayışı büyük bir eksiklik.
Ayrıca uygulamalar çıksa bile Google tükürdüğünü yalamış olmayacak. Yada çıkarmadığı için kendini küçük düşürmüş olmayacak. Aksine bu durum Google'ın da işine gelir. Kullanıcı sayısı artar.
Google Windows Phone'u küçük görüyor olsa zaten uygulamaları çıkarırdı. Çıkarmayışı Windows Phone'u potansiyel düşman olarak görmesindendir.
. Zaten WP daha pek çok yönden gelişmeli. Eksikler var. Google'da bunun farkında, Google uygulamalarının olmayışı büyük bir eksiklik.
Bence bir engelleme söz konusu değil. Kullanıcı sayısı arttıkça Google'ın WP'ye bakış açısı değişecektir. Sundar Pichai'de bunu dile getirmiş zaten.
Kesinlikle doğru söylüyorsun...
son 6 ayda satilan wp cihaz sayisi 15 milyon civarında. Bu rakam bile başlı başına yeterlidir bence. kullanıcı sayısı yükseldikten sonra destek verme sözleri samimi olsaydı Google Carddav ve CalDav gmail senkronizasyonlarını engellemeye çalışmazdı.
Kesinlikle katılıyorum üstad
son 6 ayda satilan wp cihaz sayisi 15 milyon civarında. Bu rakam bile başlı başına yeterlidir bence. kullanıcı sayısı yükseldikten sonra destek verme sözleri samimi olsaydı Google Carddav ve CalDav gmail senkronizasyonlarını engellemeye çalışmazdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?