Amaru Shady Üye Konu Sahibi Utku™;3536119' Alıntı: ne çıktı söyle artıkkkk Genişletmek için tıkla ... tamam şimdi resim koyuyorum. Bi kaç dakka bekle. ----------Eklendi @ 00:27:34 ---------- Yazıldı @ 00:23:14 ---------- Bi sorun var: Dosya ekleyemiyorum.
Utku™;3536119' Alıntı: ne çıktı söyle artıkkkk Genişletmek için tıkla ... tamam şimdi resim koyuyorum. Bi kaç dakka bekle. ----------Eklendi @ 00:27:34 ---------- Yazıldı @ 00:23:14 ---------- Bi sorun var: Dosya ekleyemiyorum.
Amaru Shady Üye Konu Sahibi İmageShack'dan denedim. Bi sorun çıktı. Şimdi uyumam lazım. YArın erken kalkıp işlerimi bitirmeliyim. Umarım yarın halledebilirim.
İmageShack'dan denedim. Bi sorun çıktı. Şimdi uyumam lazım. YArın erken kalkıp işlerimi bitirmeliyim. Umarım yarın halledebilirim.
backspace11 Üye Pondusss' Alıntı: bende farklı çıktı. Genişletmek için tıkla ... ne cikti yazsana bize ----------Eklendi @ 14:37:50 ---------- Yazıldı @ 14:36:16 ---------- Pondusss' Alıntı: İmageShack'dan denedim. Bi sorun çıktı. Şimdi uyumam lazım. YArın erken kalkıp işlerimi bitirmeliyim. Umarım yarın halledebilirim. Genişletmek için tıkla ... Ctrl-C Ctrl-V bukadar basit sen cok ugrasiyorsun bizi menmun etmek icin BIZ SENI SEVIYORUZ
Pondusss' Alıntı: bende farklı çıktı. Genişletmek için tıkla ... ne cikti yazsana bize ----------Eklendi @ 14:37:50 ---------- Yazıldı @ 14:36:16 ---------- Pondusss' Alıntı: İmageShack'dan denedim. Bi sorun çıktı. Şimdi uyumam lazım. YArın erken kalkıp işlerimi bitirmeliyim. Umarım yarın halledebilirim. Genişletmek için tıkla ... Ctrl-C Ctrl-V bukadar basit sen cok ugrasiyorsun bizi menmun etmek icin BIZ SENI SEVIYORUZ
Amaru Shady Üye Konu Sahibi backspace11' Alıntı: ne cikti yazsana bize ----------Eklendi @ 14:37:50 ---------- Yazıldı @ 14:36:16 ---------- Ctrl-C Ctrl-V bukadar basit sen cok ugrasiyorsun bizi menmun etmek icin BIZ SENI SEVIYORUZ Genişletmek için tıkla ... ben de sizi. resmi birazdan koyacağım.
backspace11' Alıntı: ne cikti yazsana bize ----------Eklendi @ 14:37:50 ---------- Yazıldı @ 14:36:16 ---------- Ctrl-C Ctrl-V bukadar basit sen cok ugrasiyorsun bizi menmun etmek icin BIZ SENI SEVIYORUZ Genişletmek için tıkla ... ben de sizi. resmi birazdan koyacağım.
Amaru Shady Üye Konu Sahibi celatx' Alıntı: yanlışın var ing>tür e türkçe yazmışın çevirmeyeceği bir kesin Genişletmek için tıkla ... özür dilerim.
celatx' Alıntı: yanlışın var ing>tür e türkçe yazmışın çevirmeyeceği bir kesin Genişletmek için tıkla ... özür dilerim.
backspace11 Üye nexpow' Alıntı: biliyorum bunları Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 18:27:40 ---------- Yazıldı @ 18:27:12 ---------- KaTLeDeN67' Alıntı: davalık olabilir sırf bu konu için Genişletmek için tıkla ...
nexpow' Alıntı: biliyorum bunları Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 18:27:40 ---------- Yazıldı @ 18:27:12 ---------- KaTLeDeN67' Alıntı: davalık olabilir sırf bu konu için Genişletmek için tıkla ...
Amaru Shady Üye Konu Sahibi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız buyur Utku. Vakit bulur bulmaz yaptım. Gerçi artık konunun gülünecek hali kalmadı ama...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız buyur Utku. Vakit bulur bulmaz yaptım. Gerçi artık konunun gülünecek hali kalmadı ama...
backspace11 Üye Pondusss' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız buyur Utku. Vakit bulur bulmaz yaptım. Gerçi artık konunun gülünecek hali kalmadı ama... Genişletmek için tıkla ... Sanki UTKU bunu YUTTU vayy bene bak
Pondusss' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız buyur Utku. Vakit bulur bulmaz yaptım. Gerçi artık konunun gülünecek hali kalmadı ama... Genişletmek için tıkla ... Sanki UTKU bunu YUTTU vayy bene bak
backspace11 Üye Pondusss' Alıntı: umarım ikna olur. Genişletmek için tıkla ... umarim ----------Eklendi @ 19:47:54 ---------- Yazıldı @ 19:47:38 ---------- ama guzel saka yaptim
Pondusss' Alıntı: umarım ikna olur. Genişletmek için tıkla ... umarim ----------Eklendi @ 19:47:54 ---------- Yazıldı @ 19:47:38 ---------- ama guzel saka yaptim
ultrayer6 Üye ne güzel montajlamışsın? ben de inandım. Aynı google translate değilmi kardeşim. Bende niye olmuyor? Sana özel mi yapıyor?
ne güzel montajlamışsın? ben de inandım. Aynı google translate değilmi kardeşim. Bende niye olmuyor? Sana özel mi yapıyor?
backspace11 Üye ultrayer6' Alıntı: ne güzel montajlamışsın? ben de inandım. Aynı google translate değilmi kardeşim. Bende niye olmuyor? Sana özel mi yapıyor? Genişletmek için tıkla ... IP-den taniyor kardesi
ultrayer6' Alıntı: ne güzel montajlamışsın? ben de inandım. Aynı google translate değilmi kardeşim. Bende niye olmuyor? Sana özel mi yapıyor? Genişletmek için tıkla ... IP-den taniyor kardesi
cozturk Üye Bende direk çıktıda (WHAT A HAPPY DİYENE TURKUN)...Bunda gülünecek ne var anlıyamadım..Bizle dalga mı geçiyorsun furkan yoksa kafan mı güzel ?
Bende direk çıktıda (WHAT A HAPPY DİYENE TURKUN)...Bunda gülünecek ne var anlıyamadım..Bizle dalga mı geçiyorsun furkan yoksa kafan mı güzel ?