Google playden hediye kartı almak ücretsizz

kodum y5579006

birde bir sorum olacaktı, get nana kısmından uygulama yüklüyorum ama nasıl nana kazanacağım? uygulama yükleniyor, yüklenen uygulamayı açıyorum ama nana gelmiyor...

Tepkiler: nana16

hotan1

Üye
kodumu giren 5 arkadaş beğeni yapsın bende kodlarını gireceğim 5 arkadaş engeline takıldım
h5535036

Tepkiler: nana16, germanbooy ve akif betül

eray_aa

Üye
arkadaşlar yeni, üye oldum. 15,000 ulaşmam gerekli. kodu girerseniz 15,000 sonrası mutlaka dönüş olacaktır , sabah akşam kasıcam çünkü. kod : e5787582
kodum y5579006

birde bir sorum olacaktı, get nana kısmından uygulama yüklüyorum ama nasıl nana kazanacağım? uygulama yükleniyor, yüklenen uygulamayı açıyorum ama nana gelmiyor...

araştırdığım kadarıyla nana puanlar hemen yüklenmiyor muş. biraz beklemek gerekşliymi.ama tam emin değilim

konu icin tskler.
Bu uygulama gerekli puan toplaninca veriyor mu bilemiyorum ama daha once benzer bi uygulamadan amazondan 20 $ lik gift card alip orj. Sims 3 kodu icin kullanmistim, ins bu uygulama da sozunde duruyordur.
Bnm dedigim uygulamanin adini hatirlayamadim ama sari altin para uzerinde p ve c harfi vardi. $ bu simgenin c ile yazilmis haliydi bahsettigim c. Ustelik bedava bi suru urun de veriyordu yurtdisi icin. Hatta tekzen hediye karti, ps3, xbox da veriyordu 29000 puana. Highway Riders vb oyunlari, uygulamalari acinca onlarin ekranindan bakiyorduk, direk prg la degil. O uygulamanin adini bilen varsa ya da hala kullanan varsa adini paylasabilir mi rica etsem?
Bu arada bu konuda paylasilan uygulama icin de kodum:
c5789780
Ekleyin, karsilikli kazanalim.

Tapporo mu

Yok degil. Ltfn biraz dikkatli okuyalim. Simgenin P ve C harfi icerdigini, prg yoluyla degil; Highway Rider tarzi oyumlarin, uygulamalarin icinden acilip bakilabildigini yazmistim.
Bu arada; bu uygulama bnm puanimi vermedi. Dun gece dolphin browser yukledim prg icinden, acip calistirdim ama puanim hala ayni.
Adini hala hatirlayamadim ama ya point ya pocket idi digeri de cash ya da click idi.

Tepkiler: byAndroid
Ark lar an itibariyle uygulamayi 1 gun deneyip puanimi alamayinca tekrar silmis ama sonrasinda belki vermislerdir deyip geri yuklemis, puani alamadigini gorunce de musteri hiezmetlerine msj atmis bi nebze de olsa olumlu donus almis birisiyim. Gondermeleri gereken toplam puan 1600 idi ama 1000 ini gondermisler. Kalan 600 icin tekrar msj attim, cvp bekliyorum. Bu arada puanim 11810, yardim edin de 15000 olsun, ben de sizi ekleyebilim. Yeni kodum da; n5796974
Edit:
Ekleyenler bi zahmet pm ativersinler de hak gecmesin, iade edebileyim.

yubuyo

Üye
Kardes reward hen uygulamasi var ama onun simgesi altin para ustune $ bide feature points var o da mavi para ustune fp bunlardan biri olabilir mi ?

hndsm

Üye
M6015624 destek lütfen

Hasebal

Üye
Hayrına ekleyin b6146961Hayrına beni de ekleyin Hayrına ekle
b6146961

Tepkiler: akif betül
A4557942 kodum bu benimde
kodumu giren 5 arkadaş beğeni yapsın bende kodlarını gireceğim 5 arkadaş engeline takıldım
h5535036
Benim kodum da bu I6149852Sende beni yaz ben yazdım I6149852Ben seni yazdım sende yaz I6149852

özegen

Üye
m6366732

Eklerseniz sevinirim arkadaslar

f6469031 arkadaşlar birini davet etmeye çalıştığımda şu hatayı alıyorum. Neden lütfen yardım edin.

puanının 15000 i geçmesi lazım