Xurmirac Üye "[mod]GoogleMarket.by.Chelpus.TrueLicenseMod.Original.Ic" 1. madde bunu mu söylüyor yoksa "Google Play Store_4.8.22.apk" bunu mu ?
"[mod]GoogleMarket.by.Chelpus.TrueLicenseMod.Original.Ic" 1. madde bunu mu söylüyor yoksa "Google Play Store_4.8.22.apk" bunu mu ?
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi OnurAYDN' Alıntı: "[mod]GoogleMarket.by.Chelpus.TrueLicenseMod.Original.Ic" 1. madde bunu mu söylüyor yoksa "Google Play Store_4.8.22.apk" bunu mu ? Genişletmek için tıkla ... Modlu yukleyeceksen mod yazan dosyaları yükle. Modlu yuklemeyeceksen mod yazmayan dosyayı yükle yapacagin baska birsey yok. Apk dosyasının üzerine tıklaman yeterli yani
OnurAYDN' Alıntı: "[mod]GoogleMarket.by.Chelpus.TrueLicenseMod.Original.Ic" 1. madde bunu mu söylüyor yoksa "Google Play Store_4.8.22.apk" bunu mu ? Genişletmek için tıkla ... Modlu yukleyeceksen mod yazan dosyaları yükle. Modlu yuklemeyeceksen mod yazmayan dosyayı yükle yapacagin baska birsey yok. Apk dosyasının üzerine tıklaman yeterli yani
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi MaxipmaN' Alıntı: telefon kendisi güncelleyebiliyor mu yoksa s5 bile böyle mi yüklemek zorunda Genişletmek için tıkla ... Markette guncelleme gozukuyorsa gunceller
MaxipmaN' Alıntı: telefon kendisi güncelleyebiliyor mu yoksa s5 bile böyle mi yüklemek zorunda Genişletmek için tıkla ... Markette guncelleme gozukuyorsa gunceller
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi OnurAYDN' Alıntı: Normal google play'i kaldırmama rağmen "uygulama yüklenmedi" hatası veriyor.. Genişletmek için tıkla ... Sistem klasorune atıp cihazı yeniden başlat o zaman
OnurAYDN' Alıntı: Normal google play'i kaldırmama rağmen "uygulama yüklenmedi" hatası veriyor.. Genişletmek için tıkla ... Sistem klasorune atıp cihazı yeniden başlat o zaman
Xurmirac Üye Bahadir_fb' Alıntı: Sistem klasorune atıp cihazı yeniden başlat o zaman Genişletmek için tıkla ... Root explorerla attım bakalım reboot ediyorum.. Çalışmasada eyvallah yardımcı oldun
Bahadir_fb' Alıntı: Sistem klasorune atıp cihazı yeniden başlat o zaman Genişletmek için tıkla ... Root explorerla attım bakalım reboot ediyorum.. Çalışmasada eyvallah yardımcı oldun
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi OnurAYDN' Alıntı: Root explorerla attım bakalım reboot ediyorum.. Çalışmasada eyvallah yardımcı oldun Genişletmek için tıkla ... Calisir yani calismsmasi icin sebep yok
OnurAYDN' Alıntı: Root explorerla attım bakalım reboot ediyorum.. Çalışmasada eyvallah yardımcı oldun Genişletmek için tıkla ... Calisir yani calismsmasi icin sebep yok
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi Never Back Down' Alıntı: bedava apk mi indiriyor Genişletmek için tıkla ... Hayir
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi Never Back Down' Alıntı: tam olarak ne oluyor anlamadım Genişletmek için tıkla ... Market in yeni sürümü
Never Back Down' Alıntı: tam olarak ne oluyor anlamadım Genişletmek için tıkla ... Market in yeni sürümü
Mr.FSK Üye KK için 3. apk nın ismine ne yazayım(4.4.4 kitkat) ayrıca 2. ile 3.nün arasında ki fark ne ? @Bahadir_fb
KK için 3. apk nın ismine ne yazayım(4.4.4 kitkat) ayrıca 2. ile 3.nün arasında ki fark ne ? @Bahadir_fb
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi Mr.FSK' Alıntı: KK için 3. apk nın ismine ne yazayım(4.4.4 kitkat) ayrıca 2. ile 3.nün arasında ki fark ne ? @Bahadir_fb Genişletmek için tıkla ... 3.yü yüklemene gerek yok orjinali yükle sonra installer ile yama yap
Mr.FSK' Alıntı: KK için 3. apk nın ismine ne yazayım(4.4.4 kitkat) ayrıca 2. ile 3.nün arasında ki fark ne ? @Bahadir_fb Genişletmek için tıkla ... 3.yü yüklemene gerek yok orjinali yükle sonra installer ile yama yap
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi 0MG90' Alıntı: Daha sonra normal Google Play'i kurabilir miyiz ? Sorun çıkmaz yani? Genişletmek için tıkla ... Sorun çıkmaz zaten cihazın rootlu degilmi?
0MG90' Alıntı: Daha sonra normal Google Play'i kurabilir miyiz ? Sorun çıkmaz yani? Genişletmek için tıkla ... Sorun çıkmaz zaten cihazın rootlu degilmi?
0MG90 Üye Bahadir_fb' Alıntı: Sorun çıkmaz zaten cihazın rootlu degilmi? Genişletmek için tıkla ... Evet root'lu Bunu başka siteden indirdim kurdum ama Google Play sürümü eski diye hile çalıştırmadım
Bahadir_fb' Alıntı: Sorun çıkmaz zaten cihazın rootlu degilmi? Genişletmek için tıkla ... Evet root'lu Bunu başka siteden indirdim kurdum ama Google Play sürümü eski diye hile çalıştırmadım
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi 0MG90' Alıntı: Evet root'lu Bunu başka siteden indirdim kurdum ama Google Play sürümü eski diye hile çalıştırmadım Genişletmek için tıkla ... Cihazın zaten rootlu yani en fazla sistemden playi silip yeniden sisteme gömersin Burdan son sürümü indirip yükle sorun cıkmaz. Ardından installer ile yama yap.
0MG90' Alıntı: Evet root'lu Bunu başka siteden indirdim kurdum ama Google Play sürümü eski diye hile çalıştırmadım Genişletmek için tıkla ... Cihazın zaten rootlu yani en fazla sistemden playi silip yeniden sisteme gömersin Burdan son sürümü indirip yükle sorun cıkmaz. Ardından installer ile yama yap.
Mr.FSK Üye Bahadir_fb' Alıntı: 3.yü yüklemene gerek yok orjinali yükle sonra installer ile yama yap Genişletmek için tıkla ... Eyvallah
Bahadir_fb' Alıntı: 3.yü yüklemene gerek yok orjinali yükle sonra installer ile yama yap Genişletmek için tıkla ... Eyvallah