0MG90 Üye Konu Sahibi 4yhan' Alıntı: Mobil yazıyorum. Teşekkür ederim guzel paylaşım [/QUOTE Rica ederim Genişletmek için tıkla ...
4yhan' Alıntı: Mobil yazıyorum. Teşekkür ederim guzel paylaşım [/QUOTE Rica ederim Genişletmek için tıkla ...
0MG90 Üye Konu Sahibi 71fatih' Alıntı: 4.0.3 calismiyor Genişletmek için tıkla ... Kardeşim bende sorunsuz çalışıyor her gün sende çalışmıyorsa bilemem. - - - Eklendi - - - efeyılmaz' Alıntı: Tesekkurler kardes Genişletmek için tıkla ... Rica ederim.
71fatih' Alıntı: 4.0.3 calismiyor Genişletmek için tıkla ... Kardeşim bende sorunsuz çalışıyor her gün sende çalışmıyorsa bilemem. - - - Eklendi - - - efeyılmaz' Alıntı: Tesekkurler kardes Genişletmek için tıkla ... Rica ederim.
0MG90 Üye Konu Sahibi efeyılmaz' Alıntı: Suanda kurdum sorunsuz android 2.3.6 Genişletmek için tıkla ... Rica
0MG90 Üye Konu Sahibi PersonelAdam' Alıntı: 2.3.6 gio cihazimda calisti Allah razi olsun Genişletmek için tıkla ... Rica ederim, yeni sürüm eklendi.
PersonelAdam' Alıntı: 2.3.6 gio cihazimda calisti Allah razi olsun Genişletmek için tıkla ... Rica ederim, yeni sürüm eklendi.
0MG90 Üye Konu Sahibi bukel' Alıntı: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... alfasenturi' Alıntı: teşekkürler sorunsuz çalışıyor Genişletmek için tıkla ... Rica ederim.
bukel' Alıntı: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... alfasenturi' Alıntı: teşekkürler sorunsuz çalışıyor Genişletmek için tıkla ... Rica ederim.
0MG90 Üye Konu Sahibi kutimehmet' Alıntı: Teşekkürler 2.3.6 calisiyor Genişletmek için tıkla ... Rica ederim.
0MG90 Üye Konu Sahibi nurikaratas' Alıntı: jelly bean de çalışır mı acaba?cm10 nightly build kullanıyorum. Genişletmek için tıkla ... Bir dene çalışır büyük ihtimalle.
nurikaratas' Alıntı: jelly bean de çalışır mı acaba?cm10 nightly build kullanıyorum. Genişletmek için tıkla ... Bir dene çalışır büyük ihtimalle.
0MG90 Üye Konu Sahibi maki20' Alıntı: teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Rica ederim - - - Eklendi - - - The Time Lord' Alıntı: 2.3.6 zencefilli ekmek calisti Genişletmek için tıkla ... Rica ederim
maki20' Alıntı: teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Rica ederim - - - Eklendi - - - The Time Lord' Alıntı: 2.3.6 zencefilli ekmek calisti Genişletmek için tıkla ... Rica ederim