Sizin bu bahsettiğiniz java telefonlar için kullanılan google maps uygulaması olmasın? 2 yıldır kullanıyorum. izmir'de yerini bilmediğim resmi bir kurum, okul, hastane ile isim olduğunda çok işime yarayan bir uygulama. Ancak aradığınız noktanın ismini tam ve doğru girmeniz gerek. iki farklı modda haritalarda gezinebilirsiniz. Uydu görünümü ve harita modu. Modlar arası geçişi seçeneklerden yada (2) tuşuna basarak, (1) ve (3) tuşlarını haritada zoom yapmak için kullanabilirsiniz. ücretlendirmeye gelince şunu söyleyebilirim internet paketiniz yoksa denemeye kalkmayın. Sürekli harita üzerinde hareket ettikçe resim yüklemesi sonucu küçümsenmeyecek şekilde veri alışverişi oluyor. Bu benim kullandığım Google Maps. Buyurun size gerçek indirme adresi. Linke telefondan bağlanarak indirin. Buradan;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yoksa google benim bildiğimden farklı bir uygulamamı çıkardı?
UYARI: Google Maps başlıktaki gibi bir navigasyon programı değildir. Navigasyon uydu ile etkileşimli olarak size bulunduğunuz noktayı sesli olarak söyleyebilen ve sizin gittiğiniz nokta ile başlangıç noktasını seçebileceğiniz yolculuk esnasında önemli noktalarda sizi uyaran bir üst sistemler bütünüdür.