Google Chrome'da aniden açılan reklamlar

Konu Sahibi
Google Chrome'da aniden açılan reklamlar
Arkadaşlar Chrome'da herhangi bir sayfaya girdiğimde bi anda virüs sitesi , idda sitesi tarzında sitelere yönlendiriliyorum. İlk 2 sine eyvallahınız oluyo ama daha sonraki ekrana kafa atmanıza sebep oluyo 1 haftadır beni deli eden bu olay nedendir? Virüs bulaşmış olabilirmi? Bu arada dün virüs taraması yaptım (AVG kullanıyorum) ve 2 tane virüs yakalı bunları temizledi. Chrome'da arasıra gelen uzantılarıda temizledim fakat hala bu sinir bozucu şeyler devam ediye. Ne yapmalıyım? Cevaplarınızı bekliyorum

Bende çıkmıyor hiç reklam ya da açılan yeni sekmeler felan. Açılırsa da chrome'dayken sağ üstten ad block ile o sayfayı da engellersin daha da çıkmaz

mrzstyl

Üye
chrome > ayarlar > uzantılar da eklentiler varsa onları sil
denetim mas. > programlar > ismi abuk subuk olan uygulamar varsa belli olur onlarıda kaldır

Ya beyler chotome ad block nasil ekliyoruz ben bi turlu ekleyemedim adbplock plus oldugundanmi acaba

Team ne malware temizleme programi diyorsan o var

Team wiever ayrı bi program dostum sana yardım etmek için soruyor

Tepkiler: executioner92 ve kralberk13
evet team wiever online uzaktan yardım programı yapıldığı herşeyi göre biliyosun

Tepkiler: executioner92
rica ederim

Ama Program Biraz Sıkıntılı Bazı Sitelerde Tam Şey Olarka Kullanamıyosun Mesala Online Alişverişlerde Sıkıntı Yapıyor