haha bu mal Opera Mini nin Resmini Degismis Google Chrome ile :d bu resmen Opera Mini Arkadaşlar. Neden Kandirmaya Calisiyolar Milleti Anlamiyorum. Bu Insanlari Mal Yerine KoymakTan Ne Anliyosunuz Yaa
arkadaslar bi konuya odaklanirken direk indirme dosyasina dalmayin.. Once konuyu bastan sona bi okuyun adam ne yazmis ne aciklamis.. Indirip "bu boyle degil yalanci" demek o insana karsi saygisizliktir.. Ozenle paylasim yapiyor siz biz hepimiz yararlanalim diye.. O zaten programa ulasmis elinde.. Buraya koyuyor ki bikac kardesimiz faydalansin diye.. Tesekkur etmek gerekmez mi ..
arkadaslar bi konuya odaklanirken direk indirme dosyasina dalmayin.. Once konuyu bastan sona bi okuyun adam ne yazmis ne aciklamis.. Indirip "bu boyle degil yalanci" demek o insana karsi saygisizliktir.. Ozenle paylasim yapiyor siz biz hepimiz yararlanalim diye.. O zaten programa ulasmis elinde.. Buraya koyuyor ki bikac kardesimiz faydalansin diye.. Tesekkur etmek gerekmez mi ..
Arkadaşlar benim telefon samsung star 2 opera miniyi (6.5) i kruyorum çal diyorum açılıyor fakat çıktıktan sonra oyunlara kaydetmemiş oluyor diğer oyunları kaydediyor fakat opera minide böle oluyor