rain001 Üye ilo53' Alıntı: Buqun hattina yuklenen warmi? Genişletmek için tıkla ... bana geldi bugün hediye 180 dk hattına yüklendi diye *123*1# ypnca kampanya kalan tl: 72.00 sn kllanma tarigi:05.07.2010 yazıyo
ilo53' Alıntı: Buqun hattina yuklenen warmi? Genişletmek için tıkla ... bana geldi bugün hediye 180 dk hattına yüklendi diye *123*1# ypnca kampanya kalan tl: 72.00 sn kllanma tarigi:05.07.2010 yazıyo
Mustafa Dümen Üye 26 yaş altı olduğum halde 26 yaşından büyükler katılamaz dedi, üstüne online işlem merkezinden yaş güncellemesi yaptım hala yüklenmedi.
26 yaş altı olduğum halde 26 yaşından büyükler katılamaz dedi, üstüne online işlem merkezinden yaş güncellemesi yaptım hala yüklenmedi.
LAZOFLU Emekli Yönetici ugLypRinCe' Alıntı: 26 yaş altı olduğum halde 26 yaşından büyükler katılamaz dedi, üstüne online işlem merkezinden yaş güncellemesi yaptım hala yüklenmedi. Genişletmek için tıkla ... Güncelleme yaptıktan sonra tekrar dan başvuru yapman lazımdır.
ugLypRinCe' Alıntı: 26 yaş altı olduğum halde 26 yaşından büyükler katılamaz dedi, üstüne online işlem merkezinden yaş güncellemesi yaptım hala yüklenmedi. Genişletmek için tıkla ... Güncelleme yaptıktan sonra tekrar dan başvuru yapman lazımdır.