Kefelon
Üye
-
Konu Sahibi
-
elinde 500tl para var bekle az dha gm disco 2çıkçak ozaman 1in fiyatı düşerEmektar Galaxy S imi sonunda elden cikardim ve yaklasik olarak elimde 500 tl para var. Lumia 520 almayi dusunuyodum ancak ozelikleri cok dusuk geldi gozum telefoncudaki gmd ye takildi ikinci el ve 23 ay garantisi var anlattigina gore telefonu aldigi adam kredi karti borcu yuzunden satmis cihazda olu pixel ve sarz soketi gibi kronik problemler oldugu icin bende suphelendim 1 ay kullanip telefonu geri satmayi garipsedim biraz olu pixel goremedim ama sarz soketi kafami kurcaldi ilerde problem olsun istemiyorum sizce napmaliyim ? Nirde gmd alip kullanan arkadaslara bir sorum olcak baska bi forumda sarz soketi problemi yasamamak icinsamsung sarzaleti kullanin daha saglikli oluyor felan yazmislar ne kadar dogrudur bu telefonu alinca dikkat etmem gereken seyleri soylermisiniz ?
Gmd alBeyler suan telefonsuz kaldim ve bir an once almak zorundayim para biriktirmeyi felan bekleyemem ygs ogrencisi oldugum icinde babam tel almama karsi ve maddi destekte bulunmuyor bende elimdeki paradan 500 tl cikardim ya 0 lumia 520 yada 2. El gmd dusunuyorum ve gmd suan mantikli geliyor23 ay. Garantili ve gayet temiz cihaz alicam buyuk ihtimalle
Bende GMD alcaktım fakat Nexus 4'e karar verdim sana tavsiyem GMD alma.Problem çıktıgı zaman kargoya sen gönderiyorsun ilgilenmesi dert şudur budur zaten telpa fazla beklentin olmasın.Teknosadan al Nexus 4 450 TL daha biriktirip.Problem çıktıgı zaman teknosa kendisi gönderiyor.Sırf garanti problemini geçtim kalıcı bir telefon istiyorsan GMD alma.Buyur :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?