apolye666
Üye
-
Konu Sahibi
-
PrisonerMacTavish | MaxiCep.Com kardeş başka oyun varmı güncel olduktan sonra inenNeyin kafasındasın istediğim her oyunu yükleyebiliyorum ?
Kardeşim rootlu değil benim tablet shadow Fight 2 kasa kasa oynuyorum coc desen oynuyorum sorun yok arada kapanıyor güncelleme falan diyor etkinleştir bir daha aç.PrisonerMacTavish | MaxiCep.Com kardeş başka oyun varmı güncel olduktan sonra inen
Root düşünüyorum aslında ama ne olur nr olmaz okul demirbaşı gibi bir şey sonuçta.Rootlayin kurtulun , tabletleri kullanmicaksiniz zaten kitap yine veriyorlar, buzde oyle oldu tabletler dagitildi donemin sonunda, obur donemde kitap dagitildi , cogu kisi evde tursusunu kurdu, oyun yukleyen dersde oynayan , hocalar tableti gprunce direk aliodu, sonradan tabletler sikinti cikardi programlari siliuodu falan oynayanlar rottladi bende dahil rahatca oynadik bos derslerde falan
Root düşünüyorum aslında ama ne olur nr olmaz okul demirbaşı gibi bir şey sonuçta.
Bizde oyle.saniyoduk degilmis ama .yeni donemi bekleyin karar vrerin,Root düşünüyorum aslında ama ne olur nr olmaz okul demirbaşı gibi bir şey sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?