ahmtwrc857
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bende yok ama arkadaşımı başka kulaklık kullanırken gördüm.Sadece kulaklik takilmiyo baska marka sizdede varmi bole bi durum
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullaniliyo ama takilan jack girisiyle oynayinca muzik duruyo degisiyo falan ,bi deneyin istersenizBende yok ama arkadaşımı başka kulaklık kullanırken gördüm.
Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
Arkadaşım yanımda olsaydı denerdim ama dediğinizi bu forumda duydum. Sanırım kulaklıkta tuşa basmış olarak algılıyor öyle yapınca. Kulaklıktaki oynat tuşuna falanKullaniliyo ama takilan jack girisiyle oynayinca muzik duruyo degisiyo falan ,bi deneyin isterseniz
Jack farki varmis sanirim, her kulakligi desteklemiyo, bicok marka denedim ama desteklemedi hic biri , elimdeki bozulsa ne yapcam bilmiyrmArkadaşım yanımda olsaydı denerdim ama dediğinizi bu forumda duydum. Sanırım kulaklıkta tuşa basmış olarak algılıyor öyle yapınca. Kulaklıktaki oynat tuşuna falan
Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
Kendi kulakliginin mi yoksa olmayan kulakligimikardeşim kulaklıgın uc kısmına bantla çok çok az bir bantla sorun ortadan kalkıyor
Evet kardeşim dediğin gibi herhangi bir oynamada vs. müzik durduruluyor ve eğer birisiyle konuşuyorsan mikrafonu kapatıyor ve karşıya ses gitmiyor. çok yaşadım bu sıkıntıyı cebimde müzik dinlerken veya konuşurken ( Kulaklık: İphone EarPods )Kullaniliyo ama takilan jack girisiyle oynayinca muzik duruyo degisiyo falan ,bi deneyin isterseniz
Bndede earpods var , arkadastan s7 kulakligi dahi denedim olmuyo malesef, kendi kulakligini kullaniyrm bende mecbur ,sony falanda olmadi , kendi kulakligi guzel kotu degil ama bozulsa satan biyer yok , apple samsung gibi aksesuar satmiyo malesefEvet kardeşim dediğin gibi herhangi bir oynamada vs. müzik durduruluyor ve eğer birisiyle konuşuyorsan mikrafonu kapatıyor ve karşıya ses gitmiyor. çok yaşadım bu sıkıntıyı cebimde müzik dinlerken veya konuşurken ( Kulaklık: İphone EarPods )
Evet ise yariyo ama bole bi sorun olmasa daha iyi olurdu , direk uyumlu olan kulaklik varmidir acaba , bu bant olayinida denicem birazdanarkadaşlar bekleyin video atacam size youtubede çözümü var bunun
bu yöntemle istediginiz kulaklık çalışıyor sorunsuz türk usulu
buyrunMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?