Glu Mobile Speed Racer 3D S60v2 J2MEv2 Retail-BiNPDA!!!!

Glu Mobile Speed Racer 3D S60v2 J2MEv2 Retail-BiNPDA!!!!
Glu Mobile Speed Racer 3D S60v2.J2MEv2.Retail-BiNPDA...
Zevkli,Eğlenceli ve Kaliteli Bir Araba Yarışı ...
s60v2 oyunları
Nokia 3230, 6260,6620, 6670, 6680, 6681, 6682, 7610, N90, N70 | Panasonic X700, X800 | Samsung SGH-D720, D730 | LENOVO P930 larda çalışır....

Ekli dosyalar

Tepkiler: MuSTaFa..!, is_os, ASK23 ve 4 diğerleri

ChavRash

Emekli Yönetici
Teşekkürler.

SeRDR

Üye
paylaşım için saol

eemir99

Üye
paylaşım için çok saol kardeş

umarım dediğiniz gibi 6600 da çalışır.teşekkürler

kral3594

Üye
gzle bnziyo oyun deneyen varmı çalışıyomu

dediğine göre 6600 da çalışması gerekirdi ama bende çalışmadı neden?????ya sen yanlış yazmışsın ya da benim telefonda bi problem var ama ben birinci ihtimalin üzerinde duruyorum!!!!

dediğine göre 6600 da çalışması gerekirdi ama bende çalışmadı neden?????ya sen yanlış yazmışsın ya da benim telefonda bi problem var ama ben birinci ihtimalin üzerinde duruyorum!!!!

Kardeş bu benim kendi bulduğum Glunun sitesinden ve bulduğum yabancı siteden alınmış bir yazıdır ben n70 de ve 6630 da denedim oldu ben buraya koyduğum oyunları denerim ama 6600 ile ilgili olanı aslında silmek istemiştim çünkü 6600 3D java oyunları kaldırmaz çalıştırmaz ben Glu sitesine ve o yabancı siteye inanarak yazdım kusura bakma ama 6600 3d java oyunları çalıştırmaz haberin olsun onu biliyorum...

ilgine tşk. ama eğer sadece bir-iki modelde denediysen altına yaz şunda şunda denedim diğerlerinde çalışıp çalışmayacagını bilmiyorum oyunu buldugum yerde böyle böyle yazıyodu diye.

ilgine tşk. ama eğer sadece bir-iki modelde denediysen altına yaz şunda şunda denedim diğerlerinde çalışıp çalışmayacagını bilmiyorum oyunu buldugum yerde böyle böyle yazıyodu diye.

Seni mi kıracam bir dahakine öyle yaparım....

lazuuu61

Üye
helal olsun kardeşim türkiye bizim gibilerle bir süper güç haline gelecek ben trabzondan yusuf yaşasın ülkücü gençlik