Bahadir_fb Üye Konu Sahibi bmw_m6' Alıntı: Teşekkür ederim s7 edgeye yukledim harika oldu umarim çok sarj yemez. Genişletmek için tıkla ... Bana göre Şarj yemiyor ama kişiye göre değişebilir ben 30sn yapıyorum saatin gösterim süresini. Güncel sürümünü de paylaştım konu onaylanınca indirebilirsiniz.
bmw_m6' Alıntı: Teşekkür ederim s7 edgeye yukledim harika oldu umarim çok sarj yemez. Genişletmek için tıkla ... Bana göre Şarj yemiyor ama kişiye göre değişebilir ben 30sn yapıyorum saatin gösterim süresini. Güncel sürümünü de paylaştım konu onaylanınca indirebilirsiniz.
Luck Star Üye Ne farkı var Always on'dan diycektim de baya özelliği var samsung güncellese de böyle yapsa keşke.
bmw_m6 Üye Luck Star' Alıntı: Ne farkı var Always on'dan diycektim de baya özelliği var samsung güncellese de böyle yapsa keşke. Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle yukemeni tavsiye ederim . Mükemmel oldu s7 edge. Bizimkilerede haber versekmi. . Bahadir hocam izin verir misiniz link paylasmamiza.
Luck Star' Alıntı: Ne farkı var Always on'dan diycektim de baya özelliği var samsung güncellese de böyle yapsa keşke. Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle yukemeni tavsiye ederim . Mükemmel oldu s7 edge. Bizimkilerede haber versekmi. . Bahadir hocam izin verir misiniz link paylasmamiza.
Luck Star Üye Kulübe atarım da 3 kişiyiz zaten güzel uygulama teşekkürler. SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kulübe atarım da 3 kişiyiz zaten güzel uygulama teşekkürler. SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi bmw_m6' Alıntı: Kesinlikle yukemeni tavsiye ederim . Mükemmel oldu s7 edge. Bizimkilerede haber versekmi. . Bahadir hocam izin verir misiniz link paylasmamiza. Genişletmek için tıkla ... Güncel konudan devam edebilirsiniz. Glance Plus Pro v1.2.8 (S7 Kilit Ekranı Uygulaması) Luck Star' Alıntı: Ne farkı var Always on'dan diycektim de baya özelliği var samsung güncellese de böyle yapsa keşke. Genişletmek için tıkla ... Bir tane daha var buna benzer oda güzel yazı tipleri filanda değişiyordu ama tam sürümünü bulamadım onun.
bmw_m6' Alıntı: Kesinlikle yukemeni tavsiye ederim . Mükemmel oldu s7 edge. Bizimkilerede haber versekmi. . Bahadir hocam izin verir misiniz link paylasmamiza. Genişletmek için tıkla ... Güncel konudan devam edebilirsiniz. Glance Plus Pro v1.2.8 (S7 Kilit Ekranı Uygulaması) Luck Star' Alıntı: Ne farkı var Always on'dan diycektim de baya özelliği var samsung güncellese de böyle yapsa keşke. Genişletmek için tıkla ... Bir tane daha var buna benzer oda güzel yazı tipleri filanda değişiyordu ama tam sürümünü bulamadım onun.
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi Luck Star' Alıntı: Öbürünün adı nedir acaba? Genişletmek için tıkla ... Prosunu bulamayınca sildim şimdi adı aklıma gelmiyor
Luck Star' Alıntı: Öbürünün adı nedir acaba? Genişletmek için tıkla ... Prosunu bulamayınca sildim şimdi adı aklıma gelmiyor
Apache11 Üye Bahadir_fb' Alıntı: Download yazısının altında kutu içinde tik var o işareti kaldırıp öyle indirebilirsin. Kaldıramazsan farklı dosya indirir. Arka plan ışığında sorun yok, denedim sorun göremedim ben. Genişletmek için tıkla ... Valla hala ayarları deniyorum ama sonuç aynı kaldırıp yeniden kurucam bakalım
Bahadir_fb' Alıntı: Download yazısının altında kutu içinde tik var o işareti kaldırıp öyle indirebilirsin. Kaldıramazsan farklı dosya indirir. Arka plan ışığında sorun yok, denedim sorun göremedim ben. Genişletmek için tıkla ... Valla hala ayarları deniyorum ama sonuç aynı kaldırıp yeniden kurucam bakalım
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi Apache11' Alıntı: Valla hala ayarları deniyorum ama sonuç aynı kaldırıp yeniden kurucam bakalım Genişletmek için tıkla ... Güncel sürümünü deneyin. Glance Plus Pro v1.2.8 (S7 Kilit Ekranı Uygulaması)
Apache11' Alıntı: Valla hala ayarları deniyorum ama sonuç aynı kaldırıp yeniden kurucam bakalım Genişletmek için tıkla ... Güncel sürümünü deneyin. Glance Plus Pro v1.2.8 (S7 Kilit Ekranı Uygulaması)