GLadiatOR_FİNAL-cm9+yoon kernel OYUN ROMU (s5 temalı rom)

Wolf389

Üye
eywallah v2 uzerınde calısıyorum en ıyı performans oldu dıyeblırım
Saol üstad v2 ne zamana çıkar bide şarj hızlı gidiyo gibime geldi bunun için bişey yapabilir misin ? bide gta sa link varsa düzgün denemek istiyorum açacakmı diye

drag10

Üye
Kardesim bu linke bakar misin bu rom hangi telefon icin bizim telefona galaxy w ya uyar mi.

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
Saol üstad v2 ne zamana çıkar bide şarj hızlı gidiyo gibime geldi bunun için bişey yapabilir misin ? bide gta sa link varsa düzgün denemek istiyorum açacakmı diye
v2 hazır ama upoad edınce paylasırım suan ıcın bısey soylyemem sarz ıcın batarya kalıbrasyonu yap
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
gta san lınkı

Wolf389

Üye
v2 hazır ama upoad edınce paylasırım suan ıcın bısey soylyemem sarz ıcın batarya kalıbrasyonu yap
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
gta san lınkı
V2 bekliyorum üstad ne gibi değişiklikler olacak acaba ?G-wonder Ve Gladiator romunda gta san andreas denedim Gladiator rom daha akıcı oynadı G-wonder romunda ekranda beyaz şeyler çıkıyodu ara sıra ama Gladiator romunda gayet güzel oynadım

Wolf389

Üye
indir kardeş çoğu oyunu sorunsuz açıyor

T.serdar

Üye
Rom icin gapps dosyasi cm9 kurcaz dimi

T.serdar

Üye
Gapps dosyasi verilmemiste

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
gapps roma eklı v2de statusbar s5 olucak performans tavan yapacak ve daha bır suru sey onlarda suprız olsun demı

Tepkiler: T.serdar

Wolf389

Üye
Evet üstad ne zamana çıkar sabırsızlanıyorum

gapps roma eklı
v2de statusbar s5 olucak performans tavan yapacak ve daha bır suru sey onlarda suprız olsun demı

yeni versiyon yedeğinin reklamını iyi yapıyorsun gerçekten performans tavan yapacak falan

Son düzenleme:
Tepkiler: Bysalih41 ve -Emre

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
en kısa surede fınal sızlerle..!